Loading...
dk

Vedvarende Energimesse - Tesla kørere søges

Detaljer

Dato & Tid Jun 4 '16
Sted
Bjerringbro Idrætspark
Skaber thvestergaard

Hvem kommer

Beskrivelse

I forbindelse med Vedvarende Energimesse fra 2. til 4. Juni 2016 i Bjerringbro, skal jeg bruge et antal Tesla kørere til at køre ture (andre elbil mærker er også velkomne). Det vil primært være lørdag den 4. Juni, hvor messen vil være mest forbruger orienteret, at der skal bruges elbiler. Jeg forestiller mig at I melder jer til at køre i 1.5 - 2 timer pr elbil. Der vil blive opkrævet et beløb på omkring 20 kr pr. person pr. tur. Pengene vil som udgangspunkt komme til at gå til FDEL (redigeret). Den første tur vil pengene dog gå til at dække deltager gebyr til selve messen. Jeg bor selv i Bjerringbro hvor messen foregår, og jeg vil selv forsøge at dække lørdag morgen med min egen 85D, hvor jeg gætter på der er færrest af jer der kan komme.

Lørdag åbnes kl 8:00 og sidste seminar slutter kl 16:45 hvorefter messen slutter.

Jeg har derfor tænkt mig at åbne for tilmelding til følgende 5 tidsslots med lidt overlapning:

8:00 til 10:00

9:30 til 11:30

11:00 til 13:30

13:00 til 14:30

14:00 til 16:30

Skriv gerne i kommentar feltet med spørgsmål, eller hvornår I kan, så vil jeg forsøge at lave en plan over dagene.

Vi kommer til at holde lige foran indgangen på nogle dertil indrettede pladser. Jeg ved godt at der er længe til Juni, men fra messens side vil man allerede gerne nu melde ud, at der vil blive mulighed for at prøve en tur som passager i en elbil.

Skulle der være nogle af jer, der vil lægge billet ind på at køre ture i løbet af torsdag den 2. eller fredag den 3. Juni, for evt. at skrabe penge ind til jeres eget el-bil relaterede projekt, så kontakt mig gerne.

Er der nogle der ønsker at høre nærmere mht. udstilling på messen kan I kontakte Michael Hvitfeldt direkte. Find mere info om messen på www.energy-supply.dk / http://www.vedvarendeenergimesse.dk/

Væggen

Climber
Apr 29 '16
Hej, er det her koordineret med FDEL, eller tilbyder de noget lignede i konkurence med jer?
thvestergaard
Apr 29 '16
Jeg har den sidste uges tid haft kontakt til FDEL (Forenede Danske Elbilister). Mit udgangspunkt har været at få nogle elbiler på messen og give folk en køretur og en snak om det at køre elbil. Det matcher meget godt med FDEL's mission, og efter de er kommet på banen, og har vist interesse for at deltage på messen, har jeg tilbudt at vi slår os sammen om opgaven. Jeg ser absolut ingen grund til at konkurrere, men kun at få så meget fokus på elbiler som muligt, og det kan FDEL hjælpe med.
Jeg har jeg tilbudt FDEL, at det vi måtte køre ind af penge, ud over deltagergebyret til messen, det kan gå til FDEL. Det er efter sigende ikke alt der er tilladt, mht. at tage penge for at køre en tur, men kører man en tur for at samle ind til en forening, bør det være ok, har jeg ladt mig fortælle. Alt tyder på at FDEL vil kvittere med et års gratis FDEL medlemskab til de Tesla kørere der vil bidrage til køreturene.
FDEL vil deltage på messen både fredag og lørdag, og de vil bidrage med en stand hvor de kan snakke med messedeltagerne, og de vil stå for at tage imod betaling, og holde styr på hvis tur det er, etc. De vil bidrage med udstilling af et antal andre forskellige elbiler, og evt. også et indlæg på konferencen der kører parallelt med messen.
Jeg har kun tilbudt at samle nogle Tesla kørere til at køre lørdag, men hvis der er nogle der kunne tænke sig at bruge en fredag, skal I naturligvis være velkomne.
Selve messegebyret er på kr 6000,- men jeg har en aftale med Michael Hvitfeldt der står bag messen om, at vi bliver holdt skadesfri, hvis vi ikke når helt derop.
Til gengæld er messen gratis for alle besøgende, der er tilmeldt forinden, har jeg ladt mig fortælle. Så kom endelig forbi, også selv om du ikke skal køre. Der er bestilt 4stk 16A CEE, som vil være tilgængelig for elbiler i løbet af dagen.
Jeg har den sidste uges tid haft kontakt til FDEL (Forenede Danske Elbilister). Mit udgangspunkt har været at få nogle elbiler på messen og give folk en køretur og en snak om det at køre elbil. Det ma...
thvestergaard
May 9 '16
Bestil billet nu online men betal først på messen (20kr pr dagsbillet). Tilmeldte kørere kommer gratis ind. http://www.vedvarendeenergimesse.dk/billetter/Bestil billet nu online men betal først på messen (20kr pr dagsbillet). Tilmeldte kørere kommer gratis ind.
thvestergaard
May 20 '16
8:00 til 10:00 thvestergaard

9:30 til 11:30 laslun

11:00 til 13:30 fmm1000

13:00 til 14:30 yoda

14:00 til 16:30 Mich
thvestergaard
May 20 '16
Ovenstående er en foreløbelig plan. Sig til hvis det ikke passer ind i jeres program for næste lørdag. Jeg vil forsøge at lappe lidt ind over, og kan godt bytte rundt på min tid. The-Stig er på som måske, men indtil videre er alle velkommen til at komme og give er nap med, hvis I har tid og lystOvenstående er en foreløbelig plan. Sig til hvis det ikke passer ind i jeres program for næste lørdag. Jeg vil forsøge at lappe lidt ind over, og kan godt bytte rundt på min tid. The-Stig er på som må...
Yoda
May 21 '16
Min tid passer mig fint :-)
fmm1000
May 30 '16
Min tid er fjong :-).
laslun
May 31 '16
Beklager jeg lige har været lidt fraværende på forummet. Det passer fint for mig.
thvestergaard
Jun 1 '16
Tak for tilbagemeldingerne mht. tider. Jeg overtager også Mich's tid, samt supplerer lidt ved behov, med mindre der skulle dukke andre op i løbet af dagen.
thvestergaard
Jun 2 '16
Der er bestilt frokost på lørdag til 4 kørere betalt af FDEL. Husk at bestille billetter på http://www.vedvarendeenergimesse.dk/billetter/Der er bestilt frokost på lørdag til 4 kørere betalt af FDEL. Husk at bestille billetter på ...
Du skal logge ind for at kommentere