Loading...
dk

Elbiler I Jesperhus blomsterpark

Detaljer

Dato & Tid Aug 20 '16
Sted
Jesperhus Blomsterpark
Skaber sellemann

Hvem kommer

tusla
Tesla_guru
NT_nofuel
sellemann

Beskrivelse

Jeg har overtalt jesperhus til at gi elbilerne en chance :) Så der er gratis adgang rabat på ophold denne dag.

Håber der kommer mange der dermed kan bevise at elbilen stadig lever....

Lørdag 20. august 2016 kl. 1000-1530

Efter opfordringer, laver vi i år en udstilling kun med elbiler. Ta’ din elbil med til Jesperhus Blomsterpark hvor I kan nyde en dejlig dag med bl.a. Pirat- og legeland, Zoo og 4D-biograf, mens jeres biler står til udstilling i de smukkeste omgivelser!

Det er GRATIS for én elbil inkl. chauør / passager. Er I  flere personer i bilen, koster det kr. 130,- pr. person (normalpris kr. 185,-). Mødetidspunkt for bilerne er mellem kl. 8.00 og 10.00. Ved ankomst efter kl. 10.00 uddeles der IKKE gratis entrébilletter.

Vigtigt ved tilmelding:

Tilmelding senest 1. august 2016.

Navn og mail på chau øren

Antal børn / voksne i bilen

Kender I til klubber, familie eller venner, der deler samme bilinteresse, så giv endelig denne invitation videre til dem.

Alt tilmelding - også overnatning - skal ske på karin@jesperhus.dk. Spørgsmål kan ske til Karin pr. mail eller tlf. 9670 1435. 

Officel annonce

Væggen

Tesla_guru
May 24 '16
Mail sendt til Karin :)
sellemann
Jun 6 '16
Dælme iorden. Det skal nok blive godt.
TeslaFreak
Aug 11 '16
Er der god mulighed for at lade på stedet? For der er lidt langt til Randers bagefter.
sellemann
Aug 15 '16
Der er ladested i omkring parken samt lynlader i byen. Vi ses på mors d 20 aug. kl 930... Seneste nyt alle der er tilmeldt har fået dette... Læg mærk til ændret mødetidspunkt ! Samt som tillæg det med hurtigladning Chardemo kan foretages I byen ( de har chardemo og eon)
Hej
Så nærmer tiden sig hastigt til vores udstilling af elbiler. Der er desværre ikke så stor deltagelse, men vi afholder stadig dagen, så i kan vise jeres biler frem for parkens gæsterJ

I forhold indbydelse, så er der en ændring i forhold til mødetid i Parken. På invitationen står der mellem kl. 8 – 10. Dette er IKKE gældende alligevel, da der kun er ca. 25 biler og derfor ikke vil være bemanding på indkørslen i mere end en halv time.

Vi beder jer derfor møde op kl. 9.30, således at alle biler er på plads inden kl. 10. Min kollega Mette vil stå og modtage jer og udlevere jeres entrebilletter. Husk venligst at have kontanter ( kr. 130,- pr. pers.) klar, hvis der er flere en 2 pers. i bilen. Vi kan IKKE modtage kort. Når i kommer ind i parken, skal jeres biler parkeres i noget der hedder ”Kaktussen”, som er rundt om en bygning, hvorfra der udspringer 14 græsstykker. På hvert græsstykke kan der stå mellem 2 og 4 biler, så der er fin plads til alle biler, samtidig med at det vil se rigtig flot ud. Jeg beder jer bakke bilerne ind, således at de står med front ud mod alle gæster. Der vil være en til at guide jer på plads. J

De billetter i får udleveret/køber, vil kunne konverteres til sæsonkort for kun kr. 100,- i billetkontoret, men husk at det skal gøres inden i forlader parken kl. 15.30. Hvis i ønsker at blive i parken lidt længere er i naturligvis meget velkommen til det. Udkørslen må grundet gæsterne i parken først ske kl. 15.30.

Mht. strøm til bilerne, så er der nede på campingpladsen mulighed for alm. strøm udenfor vores aktivitetshal og ellers er der mulighed for det inde i Nykøbing. Hvis i har spørgsmål er i velkommen til at skrive til mig.

Jeg ønsker jer alle en rigtig god dag i Blomsterparken.


Venlig hilsen
Best regards / Mit freundlichen Grüssen
_______________________
Karin Nielsen
Teamleder Salg-Reception
Der er ladested i omkring parken samt lynlader i byen. Vi ses på mors d 20 aug. kl 930... Seneste nyt alle der er tilmeldt har fået dette... Læg mærk til ændret mødetidspunkt ! Samt som tillæg det med...
sellemann
Aug 20 '16
sellemann
Aug 20 '16
TAK FOR EN GO DAG MED MASSER AF ELBILER BLOMSTER UNGER OG GODT SELSKAB
sellemann
Aug 20 '16
sellemann
Aug 20 '16
Du skal logge ind for at kommentere