Loading...
dk

"Din bil er en type, som har forhøjet tyveririsiko..." | Tesla Forum

NielsHP
NielsHP Jun 6 '15

Står der i et brev fra Tryg, hvor de kræver tracker. Alt dette er dækket af en anden tråd.

Men:

1)
Er det rigtigt ? Er der nogle af alle jer, der har data på tyveri af MS vs andre biler ?

og 2)
Bilen taler med moderskibet hele tiden, er det den udbredte forståelse.
Hvis man slår "mobile access" fra (og det kan en velorienteret tyv jo gøre), kan man ikke længere se bilens position på sin app, men det er svært at have fantasi til, at Tesla ikke snakker med bilen alligevel (de sender den vel f.eks updates).
Kan politiet ikke altid spørge Tesla, hvor bilen er henne ?

Forummets indlæg er redigeret af NielsHP Jun 6 '15
MrCoffee
MrCoffee Jun 6 '15
Spørg Codan. De kræver ikke tracker
NielsHP
NielsHP Jun 6 '15

Og det gør IDA forsikring heller ikke :-)

Men det var mere, om nogle kendte til statistik over stjålne Teslaer (eller havde hørt om nogen) ?

Hansen
Hansen Jun 6 '15

Har tryg og de krævede ikke tracker. Lader til at være som vinden blæser

Gustavsfar
Gustavsfar Jun 6 '15

Jeg synes ærligt talt at det virker lidt tosset at nogle forsikringsselskaber kræver tracker, da man må formode at Tesla under alle omstændigheder kan se bilen og vel også lukke den helt ned. @Lauer. Hvordan forholder det sig egentligt med Linkmytesla? Den kan vel også spore bilen selvom mobile access er slået fra?

Lauer
Lauer Jun 6 '15

@Gustavfar. Det er faktisk en af de ideer vi har med programmet, det skal på sigt også virke som en tyverialarm. Hvordan det bliver har vi ikke helt endnu på plads. Man kunne forestille sig at hvis en tyv slog Mobile Access fra og man ikke har tilladt det, så kunne man få en SMS/Mail om at der er noget galt. En anden ide er at man altid får en mail/SMS når bilen flyttes og specielt hvis bilen flyttes uden at der bruges strøm. Man kunne så få sidste kendte GPS position på mail/SMS. Et samarbejde med forsikringsselskaberne ville være fint, så man kunne spare de dyre trackere.

Nå men mere om dette senere :-)

Hookmaker
Hookmaker Jun 6 '15
Det er ren øregas, 1 stjålet bil i Europa og 1 i USA - begge fordi foben lå i/ var tæt på. Ud af 70.000 biler. Politiet skal bruge en dommerkendelse for at udbede sig tracker information fra Tesla, idet disse data er persondata beskyttet - gælder både i USA og Europa .
Niels
Niels Jun 6 '15
vi kan vel glæde os over af forsikringen er billig og så bare se på tracker som en del af forsikringspakken - selv med 1000 kr/år til tracker er den samlede forsikring stadig billig (set i forhold til bilens værdi)