Loading...
dk

Køb ny Tesla og få 10.000 kr. i rabat | Tesla Forum

Autoskadestuen Administrator
Autoskadestuen Aug 4 '15

Hej Alle

I er velkommen til at anvende mit link, hvis I ønsker at købe en ny Tesla: 

"Fjernet af admin"

Kontakt mig gerne for spørgsmål: emil@autoskadestuen.dk

Mvh

Emil

Forummets indlæg er redigeret af Autoskadestuen Aug 4 '15
Autoskadestuen Administrator
Autoskadestuen Aug 4 '15

Hej kitora

Hvorfor? Ønsket er vel fra Teslas side at få så mange biler solgt som muligt. Hvordan de 20.000 de betaler os som ejere/kommende ejere bliver fordelt er vel irrelevant. Tesla har afskrevet beløbet og sparer penge på dette setup. Hvis jeg kan hjælpe dem med at sælge flere biler, så gør jeg det gladeligt. Min tilgang til dette er præcis den samme som Teslas tilgang til dette. De giver en del af deres fortjeneste og jeg gør det samme. Det er vel fair at jeg gerne vil betale lidt ekstra for at få en Founders Model X? Som de selv skriver:

 

Udover mund til mund, sælger vi vores biler fra butikker. Butikkerne vil altid spille en afgørende rolle, så folk har mulighed for at se de nyeste modeller, og stille vores product specialister detaljerede spørgsmål. Til trods for dette, så er butikkerne meget dyre at etablere og drive. Efter at have gennemgået Teslas salgsomkostningerne, har vi fundet ud af, at det koster ca. $2.000 at sælge en bil fra vores butikker. I nogle markeder er omkostningerne højere end andre.

 

Jeg ønsker dog ikke at træde nogen over fødderne, så jeg har hermed ændret mit indlæg,

Mvh

Emil

Forummets indlæg er redigeret af Autoskadestuen Aug 4 '15
lysmanden
lysmanden Aug 5 '15
Kitora: er det fordi det er en virksomhed som "autodkadestuen" der har lagt det op i forum eller vil du reagere på samme måde som hvis jeg selv som privat Persson lagde det op?
Niels
Niels Aug 6 '15

det er vel ok at post ref link - det kommer jo kun kommende tesla ejere til gode i kraft at en rabat på 10.000 kr :)

 

brug min 

 

"Fjernet af admin"

Hvis I skal til at købe en Tesla mere :)

 

 

Forummets indlæg er redigeret af Niels Aug 6 '15
Hilbert
Hilbert Aug 6 '15
Mon nogle er så dumme at bruge links med fremmede personer. Brug dog en af dine venners, og en der ikke vil profitere på det, men giver sin del til velgørende formål (eller køberen selv).
Hookmaker
Hookmaker Aug 6 '15

Undskyld mig, men jeg synes det her er ved at blive en barnlig diskution. Lad dog folk selv bestemme om de vil oprette et link og tjene lidt goder hjem på det her i stedet for at prøve at guide dem i alle mulige retninger. 

Torben_E
Torben_E Aug 6 '15

1+ (Hookmaker)

Forummets indlæg er redigeret af Torben_E Aug 6 '15
Bianco
Bianco Aug 6 '15

+1 (Hilbert)

nicom
nicom Aug 6 '15
Hilbert, det er vel bedre at bruge en fremmedes link end slet ikke bruge et link. Det er 10000 kr sparet på indkøbet så hvorfor ikke
Bianco
Bianco Aug 6 '15

Jeg foreslår bare at man sparer 10.000,- ved at få den nuværende Tesla-ejer der har rådgivet/hjulpet dig til at sende dig sit personlige rabat-link, det link vil så skære 10.000,- af bilens pris for dig, og give andre 10.000,- til ham der sendte dig linket.

Og hvis der ikke er nogen specifik der har hjulpet en, så brug Bjørns link, fordi vi alle har haft stor glæde af Bjørns uegennyttige arbejde (selv om han er nordmand ;-)

"Fjernet af admin"

RobertJ
RobertJ Aug 6 '15

Bjørn er btw oppe på 7 ref's!

- R

Hilbert
Hilbert Aug 6 '15

~~@Hookmaker. Det kan godt være at det i din verden er barnligt at diskutere moralske principper - det er det ikke i min hvor egoistisk, kapitalistisk plattenslageri opfattes som et usundt/destruktivt element for et samfund.
Du vil i den kommende tid se ”markedet” og de sociale medier oversvømmet med plattenslagere som ønsker at profitere på denne kædebrevslignende salgstaktik.
At folk som bruger rabatlinket som det første præsenteres for den misvisende lave pris, indikerer yderligere en tvivlsom amerikansk markedsføringspolitik, som mange vil finde useriøs og usympatisk.
Det er uheldigt/usmageligt, og jeg frygter, at det kan skade Teslas gode omdømme og måske mindske den ellers specielle opbakning fra Teslas loyale kundekreds.

Derfor finder jeg det vigtigt at bidrage til at modarbejde enhver form for plattenslageri.

@nicom. Nej, da det er bedre at ”give” de 10.000/20.000 kr til Tesla end at støtte en fremmed plattenslager – det er vi Teslaejere bedre tjent med.

nicom
nicom Aug 6 '15
Hilbert, nu er det Tesla selv der opfundet dette platte rabat system så hvorfor ikke udnytte det. Jeg havde da helst set at de nedsatte prisen generelt på alle bilerne en smule og brugte nogle lidt flere ressourcer på at forbedre kvaliteten. Da jeg mener at en højere kvalitet giver varig succes da netop kunderne der indfriet deres forventninger vil promovere tesla endnu mere (gratis).
nicom
nicom Aug 6 '15
Skulle jeg købe nu ville jeg nok bruge Bjørns link da han via YouTube har informeret så meget om dagligdagen med en model S. Jeg havde helt sikkert købt bilen uden Bjørns anmeldelser men mange spørgsmål er blevet besvaret via ham. håber og tror at han når de 10 stk først
JL
JL Aug 6 '15

@Hilbert: En ting er at diskutere holdninger - noget andet er at prøve at påtvinge ens egne holdninger og standarder på andre mennesker. Det føler jeg du gør - du er nærmest fordømmende hvis "nogen kunne være så dumme" at bruge fremmede personers link eller bruge et link, hvor personen ikke giver alle pengene til kattens værn. Bemærk venligst, at de 10.000, som henviseren får IKKE er i kontanter, så hvis man skal give køber nogle penge eller give penge til velgørenhed, så er det penge man skal have op af egen lomme. 

DeaconWP
DeaconWP Aug 6 '15

Jeg er da også sur. Hvorfor skal andre have en gratis Model X, når nu jeg har bestilt/reserveret en for længe siden og den samme peger på, slet ikke ønsker den?

Hvorfor er det kun folk der har en model S i forvejen,der kan hjælpe andre ved at vejlede og hjælpe med beslutningen?

Hvorfor er folk så smålige over, at andre kan se en god forretning? Jeg købte 4 kugle griller på tilbud i nette for 300 kr. Normalprisen er 1150 kr. Er I så også sure over, at jeg har solgt dem på dba.dk til 6 til 700 kr?

Man vælger selv, hvor meget fritid man lægger i sin hobby. Og bevares, der er da noget godt i det der bliver lagt ud af videoer fra Norge.

Men der er jo også nogen på dette forum, som gør et stort stykke arbejde for egen lyst og regning, uden vinding.

Og så vil jeg da gentage, at havde jeg en Model S, ville jeg tilbyde 20.000 kr kontant, til hver af de 10 nye købere, som ville komme til udbetaling, når/hvis jeg vandt og fik leveret den "gratis" Model X.

Så, nu er jeg sgu kommet til at smide brænde på bålet?

Jeg giver du, og deler og hjælper lige så meget jeg selv har lyst til.

Men kan jeg på anden vis skaffe brød på bordet, eller billigere dæk til min bil, eller hvad jeg nu ellers kunne fremskaffe, ad fuldt lovlig vis, så vil jeg ikke stå tilbage.

Jeg ser en forretning i, at kunne skaffe en ny Model X til kun 200.000 kroner, som jeg kunne betale kontant. Og så må andre blødsødne hyklere pege på dem de har lyst til. Hvis de vil lade andre gøre hvad de har lyst til, uden at være fordømmende.

Med venlig hilsen.

Forummets indlæg er redigeret af DeaconWP Aug 6 '15
RobertJ
RobertJ Aug 6 '15

Advarsel: indholdet kan virke stødende

Smider lige et lod i lotteriet:

"Fjernet af admin"

Få 10.000kr i rabat, på din næste tesla!
 

- R

Hookmaker
Hookmaker Aug 6 '15

@JL, Enig! @Hilbert, du er helt oppe i overreaktionslaget, og dine principper er irrellevante her. TESLA SELV har fixet denne ordning, den KAN KUN bruges af Model S ejere og dem betragter jeg alle som hellige brødre. Er der nogen der så slår plat ved at smide 20K eller andet merchandise oveni, ja så er det her du bør rette dit skyts.

Jeg er selv model S ejer med 2 køb, jeg har købt mere af Tesla end Bjørn har, hvorfor skulle jeg dog referere mine venner til ham, så kunne jeg jo ligeså godt smide penge om mig på gaden!  

Hilbert
Hilbert Aug 6 '15

~~@Hookmaker+@JL: Beklager, tanken var hverken at være fordømmende eller påtvinge andre min holdning, men et forsøg på at advare købere mod at gøre noget ubetænksomt (dumt – undskyld). Og jo, jeg synes det er lidt for smart og ødelæggende for Teslas og ejernes image, når nogle bruger f.eks. teslaforum.dk til egen vinding.
For mon ikke vi er enige i, at det ikke er særligt klogt at støtte en tilfældig ”smart-guy” på nettet frem for en ven eller god bekendt.
Dette ville en køber nok også fortryde, når han senere erfarer, at han i stedet kunne have hjulpet en ven eller god bekendt. Da jeg gerne vil hjælpe mine venner har jeg derfor sendt mit rabatlink til dem, men selvfølgelig uden egen vinding og med beklagelse af Teslas salgsmetode.

For mig er det ikke penge op af lommen, hvis man til gengæld har fået disse i rabat (+10.000-10.000=0).

@DeaconWP m.fl.: Mon vi skal have fat i brandvæsenet?

MartinPedersen
MartinPedersen Aug 6 '15

Sådan nogle reference systemer giver ALTID bøvl på forummer. Uanset om man er FOR eller IMOD dem.

Alene af den grund burde man overveje om det er noget man skal tillade, fordi så snart der er penge indblandet, så kommer folks sande ansigter frem.

 

Første link på et forum kan ses som en hjælp til potentielle købere, de efter følgende link fra andre brugere, de hjælper ikke en potentiel køber, og er jo så bare "sell-out" af de personer der forsøger lykken.

Sider: 1 2 3 »
Dette emne er låst