Loading...
dk

Prøve tekstilsæder i Hillerød-området? | Tesla Forum

SC
SC Aug 18 '15

Er der en af jer super-flinke Tesla-ejere, der både har "1.5 generations" tekstilsæder (de nuværende standard sæder), er i Hillerød/nord for Kbh, og som ikke ville have noget imod at fruen og jeg kommer forbi og prøver at sidde i dem en af de kommende aftener?

Vi er ikke helt sikre på hvornår de nuværende tekstilsæder blev 'standard', men formodentlig er det på TMS leveret fra Q4 2014 (eller deromkring)?

Vi bestilte (70RWD, autopilot, midnight silver, 19" vinterdæk) i forrige uge, men ville mægtig gerne prøve at sidde i tekstilsæderne inden vores ordre går igennem (torsdag).

Kirstinehøj har p.t. desværre kun Next-gen sæder, som vi kan prøve, og da vi mægtig gerne vil have tekstilsæder, ville vi være rigtig glade for at få prøvet stofsæderne (så vi ikke skal være i tvivl helt til november om sæderne (f.eks. nakkestøtter) vil passe til os :-)

Tak!

krabbe
krabbe Aug 18 '15
har desværre ikke textil sæderne (men standard læder sæder fra produktion feb 14 ) som i er velkommen til at prøve. (Jeg stod også og overvejde textil sæderne til at begynde med, men blev rimeligt hurtigt overbevist om at det både komfort og resale value til en så dyr bil, var bedst med læder.

Det var ikke for at forvirre jeres beslutning :)

Busimiss
Busimiss Aug 18 '15
Vi har en Tesla fra April 2015 med tekstilsæder. Vi bor i Jyllinge, og I er meget velkomne til at kigge forbi / Helle
SC
SC Aug 18 '15

Tak for hurtige svar! :)

@krabbe - kan godt se dine overvejelser mht. videresalg, men vi håber/regner med at have 'den lille ny' i mange år (det bliver forhåbentligt standard på et tidspunkt at kunne opgradere batteriet når det bliver nødvendigt :)  - og tak for prøve-tilbuddet, men da vi helst prøve tekstilsæderne siger vi "Ja, mange tak" til Busimiss :)

@Busimiss - tusind tak for tilbuddet, som vi gerne vil tage imod! Har sendt dig en PM :)

SC
SC Aug 19 '15

@busimiss - tusind tak for den lynhurtige hjælp og de gode svar på alle vores newbie spørgsmål! Vi nød turen i jeres(/din ;) fine bil og det gode selskab :)

Og enig - tekstilsæderne er gode at sidde i! :-)

...der blev pludselig meget lang tid til november....