Loading...
dk

Gode råd før du poster en købs- eller salgssannonce | Tesla Forum

SQLCPH
SQLCPH Jan 2 '16

For at få et så velfungerende Køb & Salg forum som muligt, bør følgende retningslinier overholdes.

1) Køb og salg kategorien er forbeholdt privat salg. Er du erhvervsdrivende kan du anvende kategorien Tilbud til Tesla Ejere i DK

2) Ønsker du at købe noget udstyr startes emnet med: "KØBES:", ønsker du at sælge skrives "SÆLGES:" og så fremdeles. (FORÆRES, BYTTES mv)

3) Beskriv, hvad der sælges helt præcist incl. varens alder og stand. Er der mangler, defekter, ridser el.l. Som har betydning for varens pris og eventuelle køberes lyst til at købe varen, så vær ærlig omkring det. Underbyg meget gerne dette med nærbilleder.

4) Hvor i landet står det, og skal der afhentes eller kan varen sendes eller evt. leveres andre steder i landet. Opdater meget gerne din profil med din hjemby, så er det altid tydeligt, hvor du og dine varer befinder sig.

5) Indsæt helst billeder af varen. Det sælger meget bedre og forummet bliver mere interessant at følge.

6) Prisforslag. En salgsannonce SKAL indeholde dit forslag til en pris. Det er tilladt at sælge som "Højeste bud over x kr" eller "Prisidé xxx kr., men bud modtages" Hvis du ømsker at købe, så en realistisk købspris - lad nu være med at tro at du kan købe et sæt 21" fælge for 10.000 - vi skal jo ikke opfordre nogen til hæleri etc.

7) Når varen er solgt, så ændr prefixet til SOLGT. Dette gøres ved at redigere det første indlæg i tråden. Ordentlig opdatering af præfikses hjælper med til at holde forummet overskueligt og brugervenligt.

8) Undlad at kommentere på salgstråde med mindre du har interesse i at købe varen eller du hjælper en eventuel køber/sælger med at svare på spørgsmål. Kommentarer som "Hvad skal du have i stedet, eller er det ikke for dyrt?" bidrager ikke til at fremme en handel og bedes tages i private beskeder.

Vi håber at ovenstående regler bidrager til et godt og effektivt Køb & Salg forum
 

Er du i tvivl kontakt én af moderatorerne

Forummets indlæg er redigeret af KS Apr 17 '16
Dette emne er sticky