Loading...
dk

New App “Co-pilot for Tesla” Adds Much Needed Alerts To Tesla’s Autopilot | Tesla Forum

keh
keh Jun 4 '17

Interessant app, omtalt her https://cleantechnica.com/...to-teslas-autopilot/

Det ville jo være perfekt, hvis den funktion blev tilføjet i Tesla-udgaven af trafikalarm.dk, hvilket jeg har gjort dem opmærksom på:

 

Jeg er en glad bruger af Tesla-udgaven. Supercharger-meldesystemet er blevet overflødiggjort af Teslas egen tilføjelse, der jo altid vil være mere up to date, da de ikke baserer sig på brugerindmeldinger.
Men I kunne tilføje en anden brugbar rapportering fra brugerne, nemlig steder hvor autopiloten fejler, og man derfor skal passe på. Bliv gerne inspireret af denne nye amerikanske gratis app http://copilot.formulaonelabs.com/
Den er anmeldt her https://cleantechnica.com/...to-teslas-autopilot/

mvh
Knud Erik Højslet

Twinauto
Twinauto Jun 4 '17

er trafikalarm til Tesla ikke nærmest død - er gået over på fartkontrol.nu i kombi med Saphe

Gronhund
Gronhund Jun 6 '17

Trafikalarm til Tesla er kommet op at kører igen (trafikalarm.dk/tesla). Visuelt synes jeg den er meget bedre end fartkontrol.nu, så den er jeg gået tilbage til igen, men tror dog ikke den kan køre i en kombi med Saphe.

Klaus_
Klaus_ Jun 7 '17

Nej du kan ikke forbinde saphe til trafikalarm tesla. Egentlig synes jeg heller ikke der er behov for det. Pointen med saphe er at undgå at starte en app op når man kører, og når trafikalarm alligevel er synlig på tesla browseren konstant (i de fleste tilfælde, hos mig hvertfald) behøver jeg ikke rigtig en ekstra dims der kun tilbyder at bippe og blinke :-)