Loading...
dk

Auto high beam | Tesla Forum

NicklasF
NicklasF Mar 9 '19

Jeg fik endelig min model 3 igår! Man glemmer godt nok hurtigt den lange vente tid :) 

Jeg syntes dog ikke jeg kan finde auto high beam i lights menuen. Andre der har oplevet det samme, eller som har den? Jeg er på v. 2019.5.25

NicklasF
NicklasF Mar 9 '19

Det gør der umildbart ikke. Kan også se når jeg sørger på det (og i manualen) at det burde være en option i menu der skal aktiveres.

H
H Mar 9 '19
Jeg har det ej heller på min
MikaelH
MikaelH Mar 9 '19

Har i Autopilot?

NicklasF
NicklasF Mar 9 '19

Jep, købte EAP og har nu fået FSD med gratis, efter ændringerne. Så det skulle ikke være en forhinding :)

H
H Mar 9 '19
Nej ikke auto her
H
H Mar 9 '19
Har du fået opdateret så du har fået FSD?
NicklasF
NicklasF Mar 10 '19

Har fået det bekræftede pr. sms at det er blevet tilføjet, og kan bruge summon og park. Men nav on autopilot er ikke kommet til DK endnu som jeg kan se det, desværre..

kimsc
kimsc Mar 10 '19
Jeg fik leveret 6. Marts. SMS om opgradering til autopilot 1. Marts. Men ingen autopilot endnu, så vidt jeg kan se.
H
H Mar 10 '19
Ok jeg fik bilen i februar men har ikke fået en SMS herom...
mbk
mbk Mar 10 '19

Jeg har ikke fået SMS, men fik en mail fra delivery specialist hvor der står jeg får AP gratis, så har da tænkt mig at følge op på den hvis det ikke sker af sig selv. 

husfeldt
husfeldt Mar 10 '19

Har EAP her leveret 21 Feb.. intet hørt.. men håber at få FSD gratis..når det kommer.. ville være rart at få det på skrift fra Tesla..

DN
DN Mar 10 '19
Det mangler åbenbart i en del af de europæiske biler. Jeg mangler den også, er blevet lovet at den kommer i en opdatering. Men efter to opdateringer er der stadigvæk ikke sket.
mbk
mbk Mar 10 '19

Jeg synes nogle gange jeg har langt lys på uden at have tændt det, men kan ikke forstå hvorfor den selv skulle tænde det i de situationer hvor det var tilfældigt tændt. 

MOS
MOS Mar 11 '19
Hvis man har auto high beam aktiveret, så skulle der være et gråt ikon, det indikerer det lange lys, og der er et lille A inde i ikonet, der betyder auto. Bilen skulle så gerne automatisk blænde op og ned for det lange lys efter forholdene. Når den blænder op, skifter ikonet farve til blåt. Sådan fungerer det i hvert fald i min Model S.
Forummets indlæg er redigeret af MOS Mar 11 '19
NicklasF
NicklasF Mar 11 '19

@MOS det er sådan det skal fungere ja, det står også i manualen. Problemer er bare det er ikke en option man kan sætte til i "lights" menuen :) 

Jeg har fået svar fra tesla, og det kommer først senere i en opdatering. Hvad der forhindre det i at havde været aktiveret nu ved jeg dog ikke..

keh
keh Mar 19 '19

Iflg. tekniker har auto-nedblænding ikke fået EU-godkendelse endnu, hvorfor det først kommer senere med en sw-opdatering.

bskaarup
bskaarup Jun 27 '19

Jeg var ude at køre i mørke for første gang i min M3 for et par dage siden. Auto High Beam virker ret dårligt. Der skete adskillige gange det at M3 blændede ned, modkørende blændede ned, M3 blændede op igen, modkørende blinker med lygterne, M3 blænder ned, M3 blænder op før modkørende er forbi - wtf! Første gang det skete gentog dette sig 3 gange inden jeg fik blændet ned manuelt. Oplever i andre også det?

Forummets indlæg er redigeret af bskaarup Jun 27 '19
MikaelH
MikaelH Jun 27 '19

Jeg har kun haft mulighed for at teste det én gang, og her fungerede det bedre end jeg havde forventet. Det omkring kl.23.30, så det er jo ikke helt mørkt på det tidspunkt.

baldur
baldur Jun 27 '19

Jeg har indtil videre opgivet at bruge auto. Tesla er bagud her. Jeg kommer fra en bil med matrix lys hvor bilen selektivt kan blænde ned kun lige i retning af den modkørende men holde fuldt lys i andre retninger. Det burde være med i biler i den prisklasse. For slet ikke at tale om model S og X.

 

Sider: 1 2 »