Loading...
dk

Gratis strøm | Tesla Forum

Viggo
Viggo May 21

Hvis du bruger denne henvisningskode ved bestilling af en Tesla inden 28. maj  får både du og jeg gratis Supercharger strøm til 7.500 km kørsel. Ved bestilling efter 28. maj strøm til 1.500 km.
https://ts.la/viggobuje90221

P85DK
P85DK May 21

Tillykke med din kode Viggo og tak for dit bidrag til dette forum i form af dine to indlæg om din fine nye kode :-)

Alternativt til Viggo, så kan man også bruge en kode fra nogle af de brugere som har bidraget hyppigt til dette forum i form af viden, erfaringer og gode diskussioner.

Det kunne fx. være MOS: http://ts.la/markolaf238 eller Jabba eller MBK eller nogle af de mange andre som gerne vil hjælpe med både kode og meget meget mere.

Forummets indlæg er redigeret af P85DK May 21
Noogi
Noogi May 21

Hvis du nu begynder at bidrage med andet end din referral code her på forum kunne det være der var nogen der gjorde brug af den.

 

Jeg opfordrer istedet til at man støtter op om en som Christian (Jabba) som har mange års erfaring at dele ud af og bruger masser af sin fritid på at hjælpe andre. Se her http://www.teslaforum.dk/forum/topic/6100?page=1#post-91632

 

Jeg ved han bevidst undlader at spamme forum med hans referral code. I stedet sender han den på forespørgsel eller efter han har hjulpet en.

Viggo
Viggo May 21

Tak for jeres svar.
Jeg er ny her i forummet.
Jeg har stor respekt for de faste bidragsyderes viden.
Selvfølgelig fortjener de brug af deres henvisningskoder.
Jeg vidste blot ikke hvordan man fik sin egen kode distribueret.
 

Forummets indlæg er redigeret af Viggo May 31
Noogi
Noogi May 21

Godt ord igen. Der er ikke nogen standardiseret måde at distribuere sin kode på. Men tror den bedste måde er at uddele den til folk du har hjulpet ifm køb af Tesla i den virkelige verden. Fx din nabo, en ven eller en kollega.

Ellers skal man være god til at lave Youtube videoer hvor man igen hjælper folk med deres beslutning. Tror de fleste er godt trætte af de mange Tesla ejere - nye som gamle - der kaster om sig med deres kode uden at levere værdi. Koder er der nok af. Hjælpsomme mennesker der reelt hjælper er der langt færre af. Også derfor jeg anbefaler en person som "Jabba" fordi jeg selv har oplevet hvor langt han går for at dele ud af sine erfaringer. Jeg ved at han indtil videre kun har fået 3 henvisninger selvom han har hjulpet mange. Så det er ikke nødvendigvis let.

Forummets indlæg er redigeret af Noogi May 21