Loading...
dk

Bilkabuler | Tesla Forum

MarWay
MarWay Jun 7 '19

Endelig var der en der vedstod af have bakket ind i mig istedet for blot at stikke af, så derfor vil jeg lige høre om der er alternativer i det nordjyske til crash point mht til reparation af buler og lakskader? Jeg betvivler ikke crashpoints kompetencer, men kunne godt bruge et værksted nærmere min bopæl i Hjørring. Nogen erfaringer?

JCBX
JCBX Jun 7 '19
Desværre kun crash point

Og de giver lånebil + 100km dagligt

Hvis ikke det rækker skal du vride dig med det samme , så får du typisk de km du har brug for
KimT
KimT Jun 7 '19

Så længe det kun er buler kan enhver der kan rette buler ud i alu. vel lave det. Men hvis dele skal skiftes ud, er det nok en fordel at bruge et Tesla godkendt værksted.

Det er jo ikke kun Tesla der har alu dele der kan komme buler i.

magnusbb
magnusbb Jun 7 '19

Jeg har læst mig frem til at hvis man er god til at arbejde i Alu. så burde det ikke koste mere end en bule i stål. Er der nogen der har erfaring med priser for bilkabuler? Kan de "suge" dem ud som I stål?

JSH
JSH Sep 1 '19

Man kunne også have forsikret sig mod "Bilka" buler, Tryg betaler alt op til 15000, derefter er der selvrisiko.

Derudover er et Cam, Blackvue eller andet, så kan man altid spole tilbage og finde synderen. ;o)

Vil man nedsætte risikoen, så parker langt fra indgangen, hvor ingen gider at holde, så er risikoen lavere og man får lidt motion. Win-Win. :o)

Nikolaj
Nikolaj Sep 1 '19

Jeg var ude hos en fyr i Rødovre (No Paint), som kunne banke fire bilkabuler ud i af vores gamle BMW for 1500 kr. De var dog lige ved siden af hinanden, så han skulle ikke skille bilen ad flere steder. Det var selvfølgelig i stål, men metoden var en varmeblæser på, og så eller kunne komme ind på indersiden og banke forsigtigt med en meget speciel teleskophammer.

Resultatet var perfekt, og det tog under en time, så der skulle ikke lånebil til. Det kræver selvfølgelig at lakken er intakt. Om denne metode også går til alu, ved jeg ikke.