Loading...
dk

S: VANVITTIGT TILBUD på Rohana 22" fælge - nu 6.500 | Tesla Forum

jonaslau
jonaslau Jul 27 '19

VANVITTIGT TILBUD!

 

22" Rohana RC22 højkvalitetsalufælge sælges billigt! 5 x 120 ET 45. Dækkene skal skiftes!

 

Det er de absolut fedeste alufælge til Tesla Model S, og en af de bedste fælge på marked.

 

Der er tale om en 22", som i min optik er meget federe end turbine fælgene, som fås i maks. 21". og giver et helt særligt look. Jeg får en masse henvendelser fra andre Tesla-ejere omkring fælgene, og nu vælger jeg at sælge dem.

 

De er ikke i perfekt stand, men de er i nogenlunde stand, og syntes de skal ses. De har fået lidt "alu-pest", og har lidt kantridser, men syntes nu stadig de er ok pæne.

 

Ønsker man dem helt perfekt kan de sættes i perfekt stand for 3.500 ved en autolakerer, der specialisere sig i at reparere fælge.

 

Dækkene skal skiftes, og jeg har kørt med:
2 x 255/30R22 følge på forhjulene
2 x 295/25R22 på baghjulene

 

Baghjulene er helt specielt og ser enormt lækker ud pga. bredden. Når de er monteret er de monteret med af afstandsring på baghjulene så fælgene flugter 100% med skærmkasserne bagerst. Dette giver et helt unikt look! (se billede)

 

De er monteret med 4 originale TPMS til Tesla (uden autopilot). Der medfølger bolte og låsebolte.

 

Da jeg købte fælgene i sin tid gav jeg fælge, dæk, afstandsringe, bolte og ventiler + 60.000 kr. Grundet deres tilstand og at man selv skal skifte dække sælges de for FAST PRIS på 8.000 kr. (FØRST TIL MØLLE)

 

Ring eller skriv til: 21126630

 

Forummets indlæg er redigeret af jonaslau Oct 2 '19
DeaconWP
DeaconWP Jul 28 '19

Der skal dog lige nye TPMS Da de alligevel skal have nye dæk, så vil jeg gøre opmærksom på, at de nok også vil passe på en X.

 

jonaslau
jonaslau Jul 28 '19

Ja man kan skifte dem til de nye som er væsentlig billigere og så vil de passe både til S med autopilot og X. Men dem der sidder deri fejler intet - så har man en S uden autopilot skal dækkene bare skiftes. I øvrigt kører de super godt!

DeaconWP
DeaconWP Jul 28 '19

Jo, undskyld jeg fik tingene til at stå i forkert rækkefølge, under en editering, hvor jeg tilføjede at de skulle have den nye TPMS, hvis de skulle på en X.

 

jonaslau
jonaslau Jul 28 '19

helt cool - tænker de ville se bad-ass ud på en X :-)

jonaslau
jonaslau Oct 2 '19
ny pris: 6.500 kr.