Loading...
dk

Tesla Model S P85 - Fuld garanti til Juli 2021, Batterigaranti til 2025. PRIS: 350.000,- | Tesla Forum

DoktorJensen
DoktorJensen Oct 16 '20

Beklager på forhånd udpensling af features som I sikkert alle kender, annonceteksten var primært minded facebook og bilbasen. :)

Der er tale om en metalgrå årgang 2013, kørt 135.000. 1 tidligere ejer. Købt i 2017, og har derfor fortsat FULD GARANTI på alt, bremser undtaget, hos Tesla indtil 160.000 km eller til juli 2021. Der er efter juli 2021 fortsat FULD garanti på batteri og driveunit til 2025 hos Tesla.

Special features:
- Ubegrænset gratis supercharging på Teslas ladestationer, dvs. gratis strøm i hele bilens levetid. Dette følger med til ny ejer.
- Panorama soltag, glastag - giver ekstra loftshøjde og en meget lysere kabine, samt mulighed for at rulle taget af om sommeren. Dette gøres på touchskærmen.
- Sorte lædersæder med rød linie grundet performanceudgave.
- Elektrisk bagklap. - Nøglefri adgang. Låser automatisk når du forlader bilen.
- App til kontrol af bilen, så den kan opvarmes/køles, låses op og startes uden nøgle via app, samt mange flere funktioner.
- Premium interiør- og belysningspakke, instrumentbord betrukket i sort læder. Lys i døre og i dørhåndtag. Carbonmønster på instrumentbord og midterkonsol. Sæder i sort ægte læder.
- Klapbare spejle
- Tyverialarm. Vi har fået installeret dashcam for og bag i Full HD kvalitet. Overføres til kort, og overskrives efter 24 timer. Video kan hentes direkte til app.
- 21” originale Tesla fælge monteret, nypris var 50.000,-. Vi har et sæt vinterdæk + fælge 19" fra sidste år til forhandling.
- Luftaffjedring, husker geografisk placering for aktivering, og hæver/sænker bilen automatisk, hvis du kører forbi samme sted. Sænkes automatisk hvis du kører over 100 km/t.
- Gratis abonnement på kendt musiktjeneste i hele bilens levetid. - Den store lydpakke, subwoofer bagi.
- Memory førersæde. Sæde og rat justeres efter hvilken nøgle, der er nærmest bilen.

Motorenhed skiftet i 2018 grundet mislyd. Baghjulstrukket. Bilen er aldrig blevet vasket i bilvask, kun håndvasket med mikrofiberklud. Kører små 400 km på en opladning.

Forummets indlæg er redigeret af DoktorJensen Oct 16 '20