Loading...
dk

Homelink og "NICE" | Tesla Forum

Smorholm
Smorholm Dec 10 '20

hey.

Jeg har et hus med en garageport fra NICE (Nice Spin SNA20) samt en fjernbetjening (NICE ON3EBD) 

Jeg har også homelink i min model 3 (2021).

Jeg har endnu ikke haft held med at sætte det op; modellen er rigtig nok ikke supporteret på HOMELINKS side, men de skriver at de fleste fjernbetjeninger med rolling codec virker https://www.youtube.com/watch?v=JoAswFmuXlk&feature=emb_title - jeg har forsøgt at følge vejledningen, og hold fjernbetjeningen tæt på hvor jeg kan læse mig frem til at homelink modulet sidder - men der sker intet.

Jeg frygter at min fjernbetjening er for "svag" og sender et signal der ikke er stærkt nok til at Teslaen kan lærer det - har forsøgt at sætte nyt batteri i men intet sker.

Er der nogle der har et godt råd? Alternativ er at jeg køber en universal transmitter og sætter på (denne her: https://www.shopssl.de/...317/Products/PR433-4

Ice2EV
Ice2EV Dec 10 '20

Prøv at ringe til portspecialisten i Nørager.

 

Der er noget med en frekvens porten skal tale for at du kan få Homelink til at snakke med din bil. Mener han nævnte 12-1400 kr for en udskiftnings enhed.

Men idet vores bil i foregående 20 år ikke har holdt i garagen, så tænkte jeg ikke den ville komme til det. Tror den har været derinde 2 gange   hidtil.

kleine100
kleine100 Dec 10 '20
Er homelink standard i TM3 ( og andre Tesla modeller)?

Jeg har en port fra Hörmann. Det vil være luksus hvis den kan styres fra bilens display, så jeg slipper for at lede efter remoten når jeg skal ind og ud :-)
Ice2EV
Ice2EV Dec 10 '20

Tror måske Homelink var standard, mener at have læst at det blev nedgraderet på et tidspunkt og fjernet på et tidspukt omkring sidste sommer.

kleine100
kleine100 Dec 10 '20
Citat fra Ice2EV

Tror måske Homelink var standard, mener at have læst at det blev nedgraderet på et tidspunkt og fjernet på et tidspukt omkring sidste sommer.

Merd!
Og så kan man kun tilkøbe modulet i US shoppen :-(