Loading...
dk

Interiør tricks & tips for Tesla Model S | Tesla Forum

Admin44 Administrator
Admin44 Sep 7 '13
Skjult opbevaringslommer

Hvis du har bestil læderpakken, har du en lille semi-skjult opbevaringsetui til opbevaring af dokumenter, opladningskort, mønter mv. Lommen er placeret på forkanten af ​​førersædets pude.

 

Der er også en fordybning indbygget helt tilbage i venstre side af handskerummet, der passer til din opladningsadapter. Det er langt hurtigere at tage adapteren fra sædet end fra bagagerummet, hvor dit andet opladningstilbehør sandsynligvis bliver gemt.

 

Nødåbner til bagagerummet foran

Nødåbner til bagagerummet foran (Frunk)

Der er en sekundær mekanisk lås under handskerummet for at åbne bagagerummet foran.

 

Nødåbner til bagdøre

I tilfælde af elektronisk svigt eller batterimangel kan du åbne bagdørene ved hjælp af den mekaniske knap under forreste kant på bagsæde, hvor der er en lille udskæring.

 

Armlænet

Nogle Tesla ejere er måske ikke klar over, at armlænet i midten ved forsæderne kan glides frem for at skjule kopholdere. Dette er et fantastisk sted at skjule oplader og ledninger ved parkering.

 

Blinklys

His du presser delvist op / ned på blinklys skifteren blinker dit blinklys 3 gange.

 

Efterlad din bil med tændt radio og klimaanlæg

Hvis du har passagerer i bilen og skal forlade bilen for at gå på indkøb eller andet, skal du efterlade din Tesla nøgle og forsigtigt lukke førersiden indtil du hører et let klik. Det vil lade radioen og klimaanlæg være tændt i bilen.

 

Handskerum

Handskerummet bliver automatisk låst når du låser din bil. Ganske praktisk hvis du forlader bilen med åbne vinduer og har værdigenstande i dit handskerum.

 

Panorama soltag

Hvis du trykker på gummilisten hvor panoramataget sidder mens det er lukker, vil det stoppe.

 

Viskerstangen / viskerkontaken

Hvis du trykker forenden af viskerstangen vil dette udløse vinduesviskerne. Hvis du trykker hurtigt kører viskeren én gang og hvis du trykker i længere tid, får du både sprinklervæske og viskere på.

 

Kør alle vinduer ned med din nøgle

Tryk og hold på ”tag" knappen i midten af din nøgle på din fjernbetjening for at sænke alle vinduer på én gang.

 

Læselamper

De fire lys der kommer på som "loftsbelysning" kan også være individuelt tændt ved blot at skubbe på linsen. Sluk den ved at klikke på den igen.

 

Tåelygter

Tågelygterne tændes ikke med mindre bilen er tændt og kørende.

 

Lås dørene op

Tryk på parkeringsknappen i din bil for at udløse dørhåndtagene.

 

Rattet (fjern lyd)

Når du lytter til de fleste lydkilder klik på venstre rulleknap på rattet for at holde enten pause eller genoptage musikken. Dette virker også hvis du taler på din mobil via Bluetooth.

 

Seneste opkald

Med en Bluetooth-telefon tilsluttet, kan du se en liste over de seneste opkald og vælge genopkald uden at løfte hænderne fra rattet. Klik ”Menu"-knappen på højre side af rattet og vælg telefonikonet og dine seneste opkald vises på højre side af dit speedometer info display.

Du kan også vælge og ringe til en kontaktperson.

 

Klimaanlæg

Når du bruger musehjulet til at justere temperaturen på dit klimaanlæg, kan du dobbeltklikke for at slukke det.

Forummets indlæg er redigeret af Admin44 Sep 7 '13
Dette emne er sticky