Loading...
dk

Fælge ridse reparation | Tesla Forum

Tadzen
Tadzen Nov 17 '15

Kære Tesla venner

Jeg har efter kort ejertid, ridset 3 af mine 21 tommers sølv turbine fælger.
Jeg har undersøgt muligheder herind og jeg vil rigtig gerne reparere dem.

Min situation er således at jeg ikke har andre dæk, så har brug for en "fuld service" hvor de evt. beholder bilen til rep er færdig.

De fleste steder der anbefales herind kræver at man aflevere udelukkende fælge/dæk og vil ikke have bilen stående.

Kan i anbefale nogen der jeg kan hjælpe med dette? jeg er fra lyngby

 

PerF
PerF Dec 17 '15

Fint med Autoskadestuen. Hvad så hvis det er mine helt nye T-sportline i koksgrå. Øvvvv!

Er der nogen herinde der har erfaringer med værksteder der har specialiseret sig i rep af ridser i fælge eller lignende?

Husker stadig da jeg for 10 år siden fik lavet en Audi fælg. Det var meget tydeligt at den ikke havde samme sølvfarve/glans som de 3 andre, selv om det var udført gennem Audi.

priess
priess Dec 17 '15
Har netop aftalt med Topservice i Ballerup, at de giver mig et tilbud på reparation af samme type skrammer på mine 21", når jeg får skiftet til vinterhjul på onsdag
120281
120281 Dec 17 '15
Fælgsmeden i Ringsted har altid lavet et godt stykke arbejde. Mange andre dæk mænd jeg snakker med der laver fælger, sender alligevel fælgene ned til ham (enten far eller søn)
Michael72
Michael72 Dec 17 '15

@Tadzen - Jeg har samme udfordring med min ene fælg, super ærgerligt. Så jeg holder øje med hvad du finder ud af og om det kunne være en løsning.

Er i Kbh.

Heinzzz
Heinzzz Dec 17 '15

Fik desværre også ridset begge mine på højre side....efter kun 14 dage...(doh!)......så jeg følger også med stor interesse denne tråd! Hvis I har nogle priser, f.eks. pr. fælg, må I meget gerne poste dem her sammen med jeres før/efter billeder og erfaringer..... :O)

Clubman
Clubman Dec 17 '15

Jeg har skrammet en fælg (højre baghjul) og selvom jeg godt ved, at det kun er en visuel løsning, så har jeg nu valgt at montere Rimblades. Det dækker skrammerne, så man ikke kan se dem. Til gengæld er der så selvfølgelig en ring af gummi (som fås i forskellige farver - ser faktisk ret godt ud i rød på en hvid bil med røde bremsecalibre, jeg har dog bare valgt en sort).

Problemet med at få dem repareret er, at der jo nok desværre er en risiko for, at man laver flere skrammer, når de er repareret.... Rimblades kan tage mod små kantstensstød, men ikke voldsomme påkørsler. Men så kan man jo skifte gummibåndet, hvis det er.

Hvis for Rimblades er 300 kr. - man kan også bruge Alloygator og flere andre.

Min plan er nok at få skrammen fixet en gang, men nøjes altså pt. med den visuelle løsning.

 

JL
JL Dec 17 '15
<p>Jeg kan varmt anbefale fælgsmeden i Ringsted - har eksisteret i 100 år (næsten;-)). Fik fikset/malet kanten på fire, meget medtagne 19" BBS fælge for ialt ca. 2.100, inkl. af/påmontering af dæk.</p>
Forummets indlæg er redigeret af JL Dec 17 '15
Michael72
Michael72 Dec 29 '15

@Tadzen: har du en update på dine ridsede fælge ? Har du overvejet at montere en foranstaltning så det ikke sket i fremtiden ?