Loading...
dk

Skats afslag til Byretten?? | Tesla Forum

DeaconWP
DeaconWP Mar 18 '18

Nå, nu er det ved at være frist til at indbringe Skatteankenævnets afgørelse for byretten..

Det gælder om afgiftsfritagelse af en bil der er reserveret og indbetalt depositum på, inden / senest d. 8. oktober 2015, og leveret senest 1/7 2016.

 

Der forlanges fritagelse for registreringsafgiften, men skat nægter, da der i følge dem ikke var en bindende købsaftale.

Kan det betale sig?

Er der nogen der har været i retten og fået en sag afgjort der?

Som måske kan fortælle om resultatet, og om det så kan betale sig, at jeg smider flere gode penge efter de dårlige.

fmm1000
fmm1000 Mar 18 '18
Spørg en skatteadvokat. Han eller hun vil garanteret gerne give dig et gratis råd om det kan betale sig at føre sagen eller ej.

Som jeg husker det har nogle Model X ejere indbetalt en kvart mio i depositum.
Rent logisk giver det for mig ikke mening, at det ikke skulle være en kæmpe indikator på, at man vil købe bilen.
DeaconWP
DeaconWP Mar 18 '18

Jeg er en af dem.Og det mener Skat ikke er nok.

P85DK
P85DK Mar 18 '18

Deacon jeg har sendt dig en pm

DeaconWP
DeaconWP Mar 19 '18

Tak.

 

MOS
MOS Mar 19 '18

Om det så var hele bilens pris, der var betalt upfront, så er jeg ikke sikker på, det gør nogen forskel. Så længe beløbet kan refunderes, er der ikke tale om en bindende købsaftale. Jeg håber dog, at jeg tager fejl.

Jeg ville nok søge råd hos en advokat, evt. advokathjælpen, som giver gratis rådgivning. Det er jo en mindre formue, tvisten drejer sig om.

P85DK
P85DK Mar 19 '18

Nu er det danske afgiftssystem ikke opbygget på logik, så i sådanne sager hvor der er flere hundrede tusind kroner på spil, er det vigtigste at finde de meget specialiserede skatte- og afgiftsadvokater der har ført sådanne sager før. Der er nogle få stykker i Danmark som kender og forstår afgiftssystemet betydeligt bedre end sagsbehandlerne i SKAT. De er dyre, men nogle gange er den dyre løsning den bedste. den lokale advokat på hjørnet af gågaden eller advokathjælpen er efter min bedste overbevisning spild af tid.

krabbe
krabbe Mar 20 '18
Jeg ville nok høre nogle af dem, som rent faktisk har fået deres model X leveret uden afgift. Hvad er det de har gjort som fritog dem fra afgift ?

Og hvordan forklarer skat mon denne forskelsbehandling i retten.
Hvad siger FDM ?