Loading...
dk

Tesla varsler fyring af 9% ansatte | Tesla Forum

PeterE
PeterE Jun 13 '18

Gammel nyhed, beklager - gad vide hvad det kommer til at betyde?

burns
burns Jun 13 '18
Tja, steg kursen ikke?
mbk
mbk Jun 13 '18

De renser bare lidt ud og gør sig klar til en Q3 med sorte tal. De har hyret de 9000 igen inden et år. 

PeterE
PeterE Jun 14 '18

Kursen stiger jo (næsten) altid, når man reducerer omkostningerne så markant - men når alt lige nu er tæt på make or break på at levere stort på TM3, så skal der snart ske noget godt.

mbk
mbk Jun 14 '18

Jeg må indrømme at jeg sidder med popcorn og håber på at der kommer en short squeeze, det ser ud til at omkostningerne ved at shorte bliver for høje:

https://www.s3partners.net/Research/TSLA13.php

Jeg toppede op i marts til kurs 260. Man kan aldrig rigtig blive glad ved at handle aktier, går det godt ærger man sig over at man ikke købte mere :)

Desperationen lugter lidt når man skriver om 'Subsidy Fraud-Boy"

https://twitter.com/markbspiegel

Det kan sagtens være at TSLA er overvalued, men det er stadig sjovt at se shorterne svede.

koden
koden Jun 14 '18

Der er gang i ham musk

 

https://jyllands-posten.dk/#ia10688088;finans

koden
koden Jun 19 '18

Nogen blev måske sure...

 

Elon Musk: Vi er blevet ramt af sabotage

Tesla er blevet ramt af ‘omfattende og skadelig sabotage,’ skriver selskabets topchef, Elon Musk, i en mail til Teslas medarbejdere, skriver Reuters.

Ifølge direktøren er det en medarbejder, der har stået bag sabotagen, som blandt andet omfatter ændringer i koden i Teslas styresystemer og fremsendelse af emails med fortrolige selskabsoplysninger til tredjepart.

Elon Musk blev informeret om sabotagen i weekenden.

“Det fulde omfang af hans [den pågældende medarbejder, red] handlinger står endnu ikke klart, men det, som han allerede har indrømmet, er ret slemt. Hans begrundelse har været, at han ikke har fået en forfremmelse, som han ønskede,” skriver Elon Musk.

Musk skriver endvidere, at alle ‘ved, at en lang liste af virksomheder ønsker, at Tesla dør’ - blandt andet olie- og gas-leverandører.

PeterE
PeterE Jun 20 '18

Der er desværre lidt som om de gode undskyldninger bare står i kø...hvordan er det nu: Vejen til helvede er brolagt med dårlige undskyldninger.