Loading...
dk

Nogen der har brug for en dygtig international kommercialist? | Tesla Forum

Jabba
Jabba Aug 13 '18

Hermed et lidt usædvanligt indlæg.

 

Talte med en ven fornylig, som efter mange års international erfaring søger nye muligheder. Han har især stor erfaring med salg og ledelse i Asien/Kina, men han fortæller mig at mulighederne ikke hænger på træerne hjemme i Danmark.

 

Jeg kom så på den spontane ide, at nævne dette her på forum i fald nogen skulle kende til muligheder. Tænker der må være en del indflydelsesrige medlemmer her på forum, så hvis der er nogen der har lyst til en uforpligtende samtale med ham, send mig gerne en PB/PM og så kan jeg sætte jer i kontakt med hinanden.

 

Kort om ham:

Han har boet i flere forskellige lande udenfor Danmark i forbindelse med udstationering og arbejde generelt. Han har tidligere bl.a. været eksportsælger/chef, samt leder for landekontor i Kina og har især stor erfaring med afsætning via partnere/distributører. Han har stor kulturel erfaring og forståelse. Resten kan I få fra ham, hvis det har interesse :)

PeterE
PeterE Aug 13 '18

Med al respekt for de relativt få mennesker vi er herinde, så vil hans (aktive) brug af Linked-in være meget, meget mere frugtbart.