Loading...
dk

Tesla er blevet en telefonsvarer | Tesla Forum

arne
arne Jun 20 '19

Hej. Forsøgte at kommer i kontakt med Teslas værksted i Kastrup. Det viste sig umuligt at komme igennem på tlf. Man kan ikke engang lægge besked om at blive kontaktet.

Tesla er nu en telefonsvarer med 5 valgmuligheder, der bortset fra akut havari eller salg, kun henviser til hjemmesiden eller App'en. Ønsker man at blive kontaktet, skal man udfylde en formuilar....???

Trykkes 1 (Akut) får man en engelsk- eller norsk talene sød dame i røret, der ikke kan/må/vil give besked videre. 

Efter min mening en super arrogant måde at behandle kunder på.

Køb en bil til >100.000 € men regn ikke med at kunne komme i kontakt et menneske mere, hvis du får behov for det.  

Vh. Arne

T3S7A
T3S7A Jun 20 '19
Så skuffende. Problemet er jo at folk finder sig i det, derfor de kan komme afsted med det. Er jo ikke kun her i DK, læs Norge og Holland har helt samme problemer.
burns
burns Jun 20 '19
Ja, det er grænsende til uforskammet. De 1 til 2 der normal tog imod kunder hos Århus service var ikke at finde i går, ej heller i dag, og personalet sagde at de ingen telefonopkald modtog mere (de var ikke blevet varslet). 

Send gerne en sur Twitter besked til @Tesla og @ElonMusk. Det er vist sådan de ønsker man kontakter dem.
migselv
migselv Jun 20 '19
Prøv med email i stedet for. Jeg plejer at få svar fra Aarhus SeC indenfor 2 dage hvilket jeg synes er rimelig.
Seneste kontakt i mit tilfælde var i indeværende uge.
ELJay
ELJay Jun 20 '19

Var oppe hos Tesla Service i Kastrup i dag. De var ikke blevet varslet. En af årsagen er åbenbart, at de (service generalt, ikke bare service her i DK) laver/fortager/påtager alt for meget "support" arbejde som de bør rent faktisk ikke. De "bør" i stedet for, henvise kuderne til "support" men har altid bare hjulpet med alt. Omstilling af telefonerner er et forsøge at askærme, så alt skal igennem systemet først, og kvalificeres som enten service, eller support.

Jabba
Jabba Jun 21 '19
Al forandring er svær og kan godt forstå skuffelsen. De har for længst indført det i andre lande, herunder USA. Min amerikanske kollega har booket via app'en 2 gange og hans oplevelse er positiv. Efter at have booket tid og skrevet lidt kommentarer, ringede de tilbage for uddybning. Den ene gang skulle han på værksted. Den anden gang kom mobile service ud. Er sikker på det kræver noget tilvænning. Men jeg er indtil videre ikke bekymret.
jvya
jvya Jul 4 '19

Jeg har forsøgt at booke via appen de sidste 2 dage 2 gange og begge gange med en ny fejl meddelelse, "failed to process user informtion" & "Failed creating appointment" jeg forsøger via e-mail i stedet....ZZZZzzzzz 

tintin
tintin Jul 4 '19

Jeg har de sidste par gange brugt Tesla i Hamborg. De svare med det samme. Om det er billigere end Tesla i Danmark ved jeg ikke men de fortalte mig at de har mange kunder fra Danmark

BOF Administrator
BOF Jul 5 '19

Jeg skrev til Tesla (Kastrup?) i sidste uge, skal bruge priser på lidt nyt til bilen. Har ikke fået svar endnu. 

Overvejer om jeg ikke bare skal køre derud for at få et svar. 

Kiefer
Kiefer Jul 6 '19

Min hustru har fået et svar retur om at den mail-adresse hun tidligere har skrevet til og som står på deres fakturaer fra Århus, ikke længere bliver læst...

Så nu kan man hverken ringe eller skrive til dem, fantastisk service...!

/Martin

Hilbert
Hilbert Jul 7 '19

Har fået samme svar på mail.

Mon de gider tage telefonen, hvis man ringer til salg? Ellers kan de vist godt lukke butikken (Tesla).

Uacceptabel dårlig service! Det kan man ikke byde sine kunder.

Det er vist slut med at anbefale Tesla, hvis ikke dette snarest laves om.

burns
burns Jul 7 '19
Jeg synes at service kvaliteten er faldet betydeligt på det seneste og eftersom køberne så ofte har bruge for service, så er det et stort problem. Jeg vil ikke anbefale nogen at købe Tesla for risikoen for dårlig service oplevelse er blevet for høj. Jeg håber Tesla vågner op og leverer service kvalitet som man kan få praktisk taget alle andre steder. Tesla lever slet ikke op til europæisk standard.
P85DK
P85DK Jul 9 '19

Servicen er da helt i top i forhold til en lang række bilmærker. Bestilte til til udbedring af trækaksel via app'en her til formiddag, kunne få en tid d. 30.7 i Kastrup. 30 min senere ringede de fra Tesla og spurgte om jeg havde lyst til at komme på torsdag d. 11.7 kl. 8.00

Det har da aldrig været nemmere ... Umiddelbart tror jeg at de har meget mere tid til at lave deres arbejde godt når de ikke hele tiden skal tage telefoner med diverse mere eller mindre relevante spørgsmål

Kiefer
Kiefer Jul 9 '19

Jeg tvivler på det er de samme mennesker der (ikke) tager telefonen som rent faktisk går rundt og laver bilerne...

Prøv og ring itl hvilken som helst andet bilmærke i Danmark og se om de tager telefonen.

Ice2EV
Ice2EV Jul 9 '19

Det gør de. Kia, Suzuki, Citroen, Mercedes har jeg haft kontakt til det sidst år. 

Men at de tager tlf er ikke ensbetydende med de har en tid før om 3-5 uger.

P85DK
P85DK Jul 9 '19
Quote from Kiefer

Jeg tvivler på det er de samme mennesker der (ikke) tager telefonen som rent faktisk går rundt og laver bilerne...
 

Ha ha, det var nu heller sådan jeg mente. Men før kunne man ikke komme igennem på telefonen fordi de skulle tale med alle mulige om alt muligt ligegyldigt. Nu bestiller du bare tid og så har de tid til at tage sig ordenligt af det :-) 

burns
burns Jul 9 '19
Jeg synes det er en dårlig service oplevelse at skulle bestille tid gennem en app. Jeg er vandt til at snakke med en mekaniker før jeg bestiller tid og det giver mig tryghed (på flere måder). Jeg har aldrig været tilfreds med den måde Tesla har kørt det på (have ukyndige folk i modtagelsen, selv om de er meget flinke). Det, sammen med at de jo er unødig dyre, gør at jeg føler mig presset over til andre værksteder.
Jabba
Jabba Jul 9 '19

Synes det er rart at man kan bestille tid med det samme. Derudover kan man jo i kommentarfeltet bede dem om at ringe. Noget de gør af sig selv, hvis de har brug for uddybning. Men selvfølgelig kræver det noget tilvænning. Tror den yngre generation sætter pris på det.

Tesla er ikke unødigt dyre ift. andre mærker som BMW, MB, Audi, m.v. Man kan også vælge at se positivt på at man har en 8 årig garanti der dækker dyre poster som drive units og batteri, hvor Tyskerne langt fra tilbyder tilsvarende. Jeg havde en Volvo der var ude over garanti. 2 gange gik automatgearkassen og begge gange havde en ny kostet godt 60K. Fik i stedet renoveret den hos specialist og det kostede samlet set over 30K. Har andre skrækhistorier fra alle de tyske mærker, inkl. VW.

Muligvis du er vant til at tale med en mekaniker før du bestiller tid, men det er nu stadig kutyme at man taler med en værkfører el.lign. Det er langt fra alle mærker der giver mulighed for at tale med en mekaniker før tidsbestilling. Dog rigtigt at mange af service advisors hos Tesla ikke er særlig teknisk kyndige. Med tiden finder man ud af hvem af dem der har skruet på biler før og hvem der ikke har.

Derudover har de jo også Mobile Service, som andre mærker ikke tilbyder. Har selv haft Mobile Service ude hos mig 2 gange. Super service. De var ikke helt så forsigtige ift. min lak, men overordnet set var jeg meget tilfreds.

Er de perfekte? Langt fra. Men de har ubestridt den bedste garanti jeg nogensinde har oplevet for et (premium) mærke og jeg har oplevet mange. Både som kunde og indefra da jeg selv arbejdede i branchen.

 

Citat fra burns Jeg synes det er en dårlig service oplevelse at skulle bestille tid gennem en app. Jeg er vandt til at snakke med en mekaniker før jeg bestiller tid og det giver mig tryghed (på flere måder). Jeg har aldrig været tilfreds med den måde Tesla har kørt det på (have ukyndige folk i modtagelsen, selv om de er meget flinke). Det, sammen med at de jo er unødig dyre, gør at jeg føler mig presset over til andre værksteder.
Kiefer
Kiefer Jul 10 '19

Ja, du kan bede dem alt det du vil i kommentarfeltet, men der sker O og en dyt...

Og ja det er kutyme at man taler med et menneske uanset om det er mekaniker, værkfører eller assistent inden man sender bilen på værksted. Men det er jo heller ikke muligt ved Tesla. Du kan jo ikke engang kontakte dem efter din bil har været på værksted. Du er nød til at bestille en ny tid efterfølgende. Det er simpelthen en ommer.

Mobile service har Mercedes haft de sidste 20 år, så det er ikke noget unikt ved Tesla. 

Og du har fuldstændig ret, Tesla er ikke perfekte, men det de har gang i giver efter min bedste overbevisning ikke nogen fremgang på serviceområdet. Det er nok nærmere det modsatte.

Og Tesla er dyrere end andre, tja, de tager rask væk 1300 kroner i timen, det tager de ikke engang ved Mercedes i Århus, langt fra. Det kan godt være at man i København synes 1300 i timen er normalt for en mekaniker, sådan ser vi nok ikke på det i Jylland...
 

Forummets indlæg er redigeret af Kiefer Jul 10 '19
Dalgaard
Dalgaard Aug 4 '19
Vi har en booket tid hos Tesla i Aarhus i morgen tidligt. Den var efter bookningen synligt i app’en, men nu er den væk. Er der nogen der har erfaring med app’en og Teslas service, som kan hjælpe her?
Sider: 1 2 3 »