Loading...
dk

Ingen mobil kontakt | Tesla Forum

Danbra56
Danbra56 Feb 21

Er der nogen der ved hvorfor vores mobiler kan komme i kontakt med bilen de virker når vi er ved bilen. 

Ice2EV
Ice2EV Feb 21

Når du er langt væk så formoder jeg den benytter 4G. Når jeg står inden i hytten, så kan der nogen gange godt gå 1 minut.

 

Eftersom den er rimelig hurtig, indenfor få sekunder eller mindre, når du står ved bilen, så tænker jeg den springer på Bluetooth.

bskaarup
bskaarup Feb 21

Kun i dag eller generelt? http://www.teslaforum.dk/forum/topic/6929?page=1#post-102937

Forummets indlæg er redigeret af bskaarup Feb 21
Danbra56
Danbra56 Feb 21

Problemet er begyndt i dag

soras
soras Feb 21
Samme problem hos mig. 
voigt1
voigt1 Feb 21

Har haft forbindelse hele dagen og også nu - LTE så ikke oplevet nogen problemer. Men der er godt nok mange der bøvler med - kan man se i diverse FB-grupper.

LilleT
LilleT Feb 21

Har også problemer, har nul streger ved LTE signal, er begyndt i dag.

Kiefer
Kiefer Feb 21

Tesla road-side sagde til mig ca. kl. 17:30 at det var et generelt problem i DK, og at problemet ville være løst inden for en time...

Så kl. 18:30 skulle problemet være løst ifølge Tesla...

bskaarup
bskaarup Feb 21

Så har jeg forbindelse igen.

Knudsen
Knudsen Feb 21

Så har jeg også forbindelse igen... Hovedskærm lavede selv en reboot da jeg steg ind i bilen og trykkede på bremsepedal... og LTE var online igen kort efter skærm var bootet op igen...

 

Danbra56
Danbra56 Feb 21

Så er der forb. igen.