Loading...
dk

Model 3 prisnedsættelse | Tesla Forum

NoMoreICE
NoMoreICE Jan 21 '21

Så er prisen lige faldet 15.000,00 på en M3LR.

Andersen123
Andersen123 Jan 21 '21
Citat fra NoMoreICE

Så er prisen lige faldet 15.000,00 på en M3LR.

Priserne er vist også faldet på sr+ rundt i Europa.
Vildgut
Vildgut Jan 21 '21
De konventionelle bilfabrikanter får det sværere og sværere :D! 
cth
cth Jan 21 '21

Er det mon fordi vw har sat priserne ned?

Emilsteen
Emilsteen Jan 21 '21

Mere udstyr i (varmepumpe, varme i rat osv) og prisen falder. Det er smukt :-) Og ja, netop noget der kan drille de gamle dieselfabrikker.

bskaarup
bskaarup Jan 21 '21
Citat fra cth

Er det mon fordi vw har sat priserne ned?

Elektrec gætter på at det er fordi $ er blevet svagere ift. € 

PeterDahl
PeterDahl Jan 21 '21

Er det ikke bare et forsøg på at booste et sikkert komplet stagneret salg grundet den horrible afgiftssituation..!? For dem der ikke lige har de 120k+ at lægge ud så kan det måske være et plaster på såret når de skal ud og låne dem.

Men self. hvis det er præcis det samme i hele EU, så er det nok nærmere noget med kurser eller generel strategi som øvrige nævner.

Forummets indlæg er redigeret af PeterDahl Jan 21 '21
NoMoreICE
NoMoreICE Jan 21 '21

Det er hele Europa. Jeg tænker Tesla er total ligeglade med Danskernes tåbelige afgiftssystem.

Twinauto
Twinauto Jan 22 '21
Bare ludt træls at Tesla smadrer markedet for deres egne kunder - det kan da godt være at man kunne få lidt ekstra da der blevs solgt brugt i dec 2020, men de penge ville jo hurtigt være sat over styr hvis man købte en 2021 M3P før nedsættelsen
Vildgut
Vildgut Jan 22 '21
Hvorfor smadrer de markedet? Billigere elbiler til folket er da kun win :) 
Vildgut
Vildgut Jan 22 '21
Eneste som smadrer noget er regeringerne med deres ændringer i tide og utide. Sidst tabte jeg 45k på en bil der var 3 mdr gammel takket været deres tosserier.
MOS
MOS Jan 22 '21

Sådan er det vel med det meste. Hvis du køber et hus, en sofa eller en aktie, så har den sikkert heller ikke samme værdi om 3 måneder.

Men enig i, at regeringen (og det meste af folketinget) laver tosserier mht. afgifterne. Op, ned, udsat, refusion, bundfradrag, omregning, indfasning, undtagelser, undtagelser til undtagelser, forsinkelser, IT-problemer, pludselige ændringer i store spring osv. Det skaber så meget spekulation, bøvl og usikkerhed, at det decideret påvirker markedet og får det til at gå i stå, hvilket vi har set flere gange. Det er utroligt, at de aldrig bliver klogere. Man skulle næsten tro, de gjorde det bevidst, fordi de på en eller anden pervers måde synes, det er sjovt at se, hvor meget kaos de kan lave.

SteffenFabrin
SteffenFabrin Jan 22 '21

Tesla prissætter nogenlunde ligesom deres kopi indenfor telefoner, Apple. Introduktion af nyt produkt = høj pris. Efterfølgende: lavere og laveres pris. Løbende: små forbedringer

Kiefer
Kiefer Jan 23 '21

MOS: Køber du op i Tesla aktier, kan du 3 måneder senere betale din bil ud ;)

Men ellers, Tesla har jo altid ændret priser i forhold til USD, og det sker som jeg husker det, altid i starten af et kvartal. Engang imellem bliver de dyrere, og folk bliver glade for nu er deres bil blevet mere værd, andre gange sætter de prisen ned, og folk bliver sure... af samme årsag ;)