Loading...
dk

Tesla skadet!! | Tesla Forum

Maho
Maho Dec 13 '14
Nej bare rolig, vores nyfødte har det godt og sover trykt!
Men jeg kom til at tænke på om nogen herinde har haft en skade, som krævede pladesmed. Hvordan var ventetid, service, mulighed for låne-(el)bil osv.
Kan ikke huske nogensinde at have læst om dette. Er vi bare så gode til at passe på vores barn eller er der nogle erfaringer?
kajakaj
kajakaj Dec 13 '14

Ingen skader her i 39 år - krydser fingre for at der ikke sker vores baby noget. Så vidt jeg ved er det kun en aluekspert i Kbh. der kan lave Teslaer. Ken har haft brug for det en enkelt gang efter et møde med en farveblind cyklist.

120281
120281 Dec 13 '14
Det er DAS karosseri der laver Tesla. Men de er vidst ikke super dygtige, hvad jeg har læst herinde. Jo flere har haft skader, også en enkel der totalskadede den. Så søg forum og du vil finde det.
KS
KS Dec 13 '14

@120281: DAS karosseri er ganske dygtige, og specielt uddannet til at fixe specielle biler. Godkendt til at arbejde i både Aston Martin og Tesla, og er specialister i genopbygning i både alu og kulfiber. Vores biler er super avancerede i opbygningen, idet de både er svejst, presset, limet og foldet sammen, og det er noget der kræver ekspertise at kunne fixe.

Jeg har haft en mindre bule (på størrelse med en 5 krone), og afskrabning af maling på størrelse med en 10' øre, og det er fixet uden man kan se det. For at rette en bule ud i alu, kræves det at pladerne varmes op til omkring 150 grader, og der så arbejder med pladen. Man kan ikke bruge "paintless fixing" på alu, for pladerne er simpelthen for bløde. Når så bulen er rettet, skal den males, og specielt metallic farverne kræver en go' maler. Især farverne Signature Red, Multicolor Red og Perlemor hvid, hvor lakeringen er lavet over flere gange. Først en grunder, dernæst en gang Perlemor effekt, så  sølvstøv for at afslutte med en topcoat farvet i rød, hvid eller hvad man nu har af farve. Helt afhængigt af hvor meget af hver der kommes på, vil farven kunne matche i et givent lys, men ikke i et andet. Så lakeringen er igen en videnskab for sig selv, men en god maler kan godt ramme farven meget præcist - måske ikke første gang, men det kan sagtens lade sig gøre. Min måtte igennem paintshop 3 gange førend jeg var tilfreds med match'et, som overhovedet ikke kan ses.

Og vælger man som jeg at få lagt folie på, så skal malingen hærde i 3 uger inden der kommer folie over - så jeg var glad for at bilen kunne stå hos DAS og hærde i ferien da jeg var ude og sejle i de 3 uger - efter jeg havde inspiceret farven. Efter hærdning, så afsted til Kolding for at få lagt folie på - som igen ikke matchede med det der ikke var taget af - så fik skiftet alt..

Maho
Maho Dec 14 '14
Puu ha, sikke en omgang :>
Comeback
Comeback Apr 10 '15

Er blevet påkørt af politiet her til aften, så hvis i møder mig og ser mig græde er det derfor ;(

SQLCPH
SQLCPH Apr 10 '15

@Henrik ....  Nej det er da ikke sandt!!!!... ironisk nok på vej til eller fra værkstedet... Er det slemt??? ;-(

tusla
tusla Apr 10 '15

Var det den eneste måde de kunne stoppe dig på ;-)

Spøg til side - føler med dig. Der er sikkert ikke noget værre end at se sin "baby" skadet.

egernmus
egernmus Apr 10 '15

Øv øv øv .. de stak vel ikke af fra det? :)

Comeback
Comeback Apr 10 '15

Det var lige efter jeg havde hentet den fra værksted, og skulle parkere den hjemme, var der en civil politivogn der bakkede ind i den, og tog begge døre i venstre side :(

Comeback
Comeback Apr 10 '15

JL
JL Apr 10 '15
Øv, sikke noget møg :( Arbejder du hos Danske bank?
Comeback
Comeback Apr 10 '15

ja det gør jeg :)

JL
JL Apr 10 '15
Tænkte jeg nok ;-) Synes jeg kunne kende logoet på nøglsnoren :-D
Forummets indlæg er redigeret af JL Apr 10 '15
Mwn
Mwn Apr 11 '15
Sådan nogen bønder. Men den bliver da heldigvis pæn igen på et tidspunkt. :)
Niels
Niels Apr 11 '15

Lige en opdatering vedr. buledoktor vs Tesla. Jeg fik en lille bule i køleren fra en crokket kugle som min søn kastede 5 meter op i luften for at lande på køleren. kuglen er lavet af træ, og har en metal kerne - den vejer lidt og lavede en pæn bule på ca. 1½ cm, og anslået 3 mm dyb. Et rigtigt irriterende sted da det var meget synligt på køleren.

.

Den sad et sted hvor der er 3 lag aluminium og man kunne således ikke umiddelbart presse  den ud igen indefra.

Buledoktor på amager fiksede det for 900 kr, og det er 100% umuligt at se hvor den var, også selv om man virkelig kigger efter og ved hvor den var. kan ikke være mere tilfreds.

Dette blev udført som "painless fix" og der blev banket og hamret (let) i et væk hvilket jeg ikke kunne holde ud at se på.

Jeg kan således bekræfte at hvis lakken ikke er skadet, kan aluminium godt rettes op uden synlige spor. Det tog lidt længere tid end de havde regnet med (ca. 1½ time) da der som sagt var 3 lag af alu og de skulle derfor udføre dette som en "kikkert operation" med lange pinde og fjerne beklædning fra undersiden af kølerhjelmen.

Jeg har nu dyb respekt for disse folk - holdkæft hvor blev det flot og ville til hver en tid gøre det igen med en lille bule uden ridser.

Comeback
Comeback Apr 11 '15

lakken er ridset i bund og bulene har skarpe kanter  :(, tesla må vurdere den på mandag , så skal det laves og derefter tilbage til morten for opticoat.

DeaconWP
DeaconWP Apr 11 '15

Comeback.

Hvis den allerede havde fået opticoat, så husk at modpartens forsikring selvfølgelig også skal betale for den nye (gen)behandlimg af dørene. Det vil jo være en del af det beskadigede.

Comeback
Comeback Apr 11 '15

jeg har fundet Opti-Coat certifikatet frem, og det kommer de til, men det bliver en fuld Opti-coat de kan ikke nøjes med dørene. 

lysmanden
lysmanden Apr 12 '15
Comeback: Øv for et syn . Hvad var betjentenes forklaring? Det var vel 2 kvindelige betjente ?
Føler seriøst med dig.

Er blevet meget uvenner med kvarteret duer og 2 solsorte der overskrider min bil. Overvejer et luftgevær som kunne være løsningen på mine bekymringer
Sider: 1 2 3 4 »