Loading...
dk

Byg-selv dag og træf i Amager

Detaljer

Dato & Tid Sep 19 '15, 10:00
Arrangementet slutter Sep 19 '15, 16:00
Sted
Kirstinehøj, 2770 Kastrup, Denmark
Skaber KS

Beskrivelse

Har du lyst til at installere kamera, lydisolere eller sætte mere lys foran eller bagved, så holder vi "byggedag" samt træf.

 

Planen for dagen er:

 

Kl. 10.00 Vi mødes på Kirstinehøj hos Autoskadestuen

Kl 10.30 Vi starter med at plukke bilerne fra hinanden - der er plads til ca 12 stk på værkstedet og i salgslokalet.

Vi deler over således at nogle starter med at støjisolere en fordør, andre en bagdør, en trunk og andre en frunk. Så kan alle se hvad der skal gøres.

De biler der ikke er plads til inde - kan forhåbentligt lave lidt udendørs (vejret bliver godt) eller montere lys i trunk/frunk eller kamere.

Kl. 16.00 Vi slutter officielt - uofficielt bliver vi ved til vi ikke gider mere

Der vil under arrangementet være mulighed for at få en vand/sodavand, og der er købt et stykke chokolade hvis nogle skulle gå sukkerkolde under vores "hårde" arbejde.

 

Husk vi bliver mange deltagere, og vi får ikke tid til at lave alt færdigt, men alle vil få et indblik i hvor simpelt det er at forbedre vores biler.

Tilmelding for dem der skal lave noget er nødvendigt - og for dem der skal spise med er tilmelding naturligvis også nødvendig af hensyn til indkøb.

 

Det skal for en god ordens skyld nævnes at de ting vi arbejder med - sagtens kan gøres uden du har særlige erfaringer med at arbejde med biler - Vi er efterhånden en del der har gjort det selv, og vi står til rådighed og hjælper til - så er du komplet amatør - så er du på samme stadig som vi var inden vi gik igang.

Hvis du ønsker at arbejde med, så er bestillingslisten:

 • Lyddæmpning af døre / frunk / trunk
  Dynamats/StP måtter - køb en pakke StP eller 1,5 pakke Dynamat
  Gummi rulle til montering
  Hobbykniv til at skære måtterne til
  Handsker, så du ikke skærer dig

  Du kan låne værktøj til afmontering af paneler, skruetrækkere (torx) og fastnøgler

  Vi har sørget for ekstra clips såfremt nogen skulle gå i stykker ved afmontering af dørbeklædning
   
 • Installation af kamera
  BlackVue 550 eller 650 HD kamera med kamera til front og bagrude
  Ønsker du konstant tilslutning af kameraet, så strømtyve (posi-tap) eller dobbelt sikringsudtag, ellers kan 12v udtag i bilen bruges.
  Sikring (5A) til montering på kabel

  I forbindelse med installation af kamera bag, kan det være nødvendigt at klippe kablet mellem kameraene i stykker, ellers er der ikke plads til at trække igennem foringsveje - og vi vil nødigt bore i bilerne. Vi har sørget for en håndfuld ekstra stik, så vi kan sætte et nyt på efter vi har ført kablerne igennem, og har værktøjet til at samle med.
   
 • Installation af ekstra lys i frunk/trunk
  Køb en LED stribe - der kan limes på under rammen til hattehylden - og et par meter kabel.
  3 sæt strømtyve (evt. posi-tap) til at koble på det eksisterende lysnet.

  Vi har loddekolbe til at montere ledninger på LED striben.

Hvis du bare ønsker at dukke op og hygge dig med andre Tesla ejere, så er du naturligvis også meget velkommen til dette - vi hører gerne fra jer også.

Væggen

Louise
Aug 5 '15
Hejsa Jeg vil meget gerne deltage. Jeg skal ikke selv bygge men jeg kunne rigtig gerne tænke mig at få telt med en 8-10 stykker i løbet af dagen da jeg lige pt er igang med et Bachelor projekt inde på IT universitet og skriver i faget målgruppeanalyse og mit projekt hedder "Hvem køber Tesla?" Jeg fik selv min egen tesla den 05.01.2015 :-). Jeg håber der vil være nogen der har lyst til at deltage i min fokusgruppe denne dag.Hejsa Jeg vil meget gerne deltage. Jeg skal ikke selv bygge men jeg kunne rigtig gerne tænke mig at få telt med en 8-10 stykker i løbet af dagen da jeg lige pt er igang med et Bachelor projekt inde på...
shan
Aug 5 '15
Jeg kommer helt sikkert. Det er ikke sikkert jeg har fået udleveret min bil endnu, men så kan jeg måske hjælpe en eller to (hvis ønsket) og få lidt indsigt :)
toego
Aug 6 '15
Jeg vil gerne deltage. M.h.t. bestilling af materialer til lyddæmpning, hvad gør jeg der ?
Jesniels
Aug 6 '15
Jeg kommer helt sikkert også. Måske uden bil.. Lad os se. Krydser fingre for at de får den sendt videre snart...
BPBach
Aug 25 '15
jeg vil gerne montere kamera og isolere do
Lborch
Aug 28 '15
Hejsa,
Lborch
Aug 28 '15
Prøver lige igen... Jeg skal ikke bygge alligevel denne dag, men kommer og hygger og kigger.... Skal jeg melde mig fra eller hvordan??
BoHolden
Sep 2 '15
Jeg vil gerne have installeret Kameraer foran og bagved og vil MEGET GERNE have assistance. Vil også gerne købe LED lys til baggagerummet. Overvejer at efterisolere en smule I trunken - har rester til overs fra Frunk og døre. Glæder mig til vi ses !Jeg vil gerne have installeret Kameraer foran og bagved og vil MEGET GERNE have assistance. Vil også gerne købe LED lys til baggagerummet. Overvejer at efterisolere en smule I trunken - har rester til...
BoHolden
Sep 2 '15
Hvis der er ekspert på området til stede - så vil det være frækt at fjerne lyden fra bagklappen :-)
AxelEmil
Sep 18 '15
Jeg vil satse på at få isoleret frunken ..
Du skal logge ind for at kommentere