Loading...
dk

Nu ruster lortet! | Tesla Forum

Teammortensen
Teammortensen Mar 9 '15

 

Beklager allerførst min "Ekstrabladets-overskrift", men hvad gør man ikke for at få hele forummets bevågenhed. Konstaterede til min store overraskelse rust på den bagerste kromliste under dagens bilvask! Der er særdeles synlige kromlister på en Tesla og jeg frygtede netop, at der på et tidspunkt ville komme rust på dem. Jeg havde dog ikke regnet med at det skulle komme så hurtigt! Jeg har set billigere kinesiske motorcykler med krom med bedre holdbarhed. What to do? Nogle der har gode erfaringer med at holde rusten langt væk. Jeg overvejer at sprøjte kromlisterne med en form for plastik coating, som jeg har set et link til her på siden... Gode råd søges. PFT. Thomas

 

 

Mwn
Mwn Mar 9 '15
Jeg ville tage fat i Tesla. Det må da være under garanti.
Nommensen
Nommensen Mar 9 '15
Troede ikke der kunne komme rust - er det ikke aluminium !!?
FrederikC
FrederikC Mar 9 '15
Har jeg også haft på min, samme sted. Fjernede det med vaskevand og en pensel. Vil selvfølgelig tage det med Tesla hvis det kommer igen.
Forummets indlæg er redigeret af FrederikC Mar 9 '15
TBElvogn
TBElvogn Mar 9 '15
Hej. Min ser lige så slem ud øv, efter 3 mdr med salt på vejene....jeg kan ikke få det af med højtryk om børste... Prøver autosol.. Men det burde ik værre nødvendigt på 6 mdr gammel bil. Tar det med Tesla til service...
Klaus_
Klaus_ Mar 9 '15

Er der nogen der ved hvilke erfaringer nordmændene har gjort sig? Der er jo nok lidt flere Tesla'ere deroppe, og de salter vel mindst lige så meget som her.

Teammortensen
Teammortensen Mar 9 '15

Nordmændene salter vist ikke deres veje... Burde man egentlig ikke kunne give dem en omgang klar-lak? 

Forummets indlæg er redigeret af Teammortensen Mar 9 '15
Hookmaker
Hookmaker Mar 9 '15
SJOVT nok så jeg lige en kollegas idag med samme problem. Da jeg kom ud til bilen tjekede jeg min egen og SØRME om jeg ikke har det samme!! Bing bong lige midt på kromlisten over diffuseren!
SimonHN
SimonHN Mar 9 '15
Prøv med et produkt der hedder iron-x. :)
Bianco
Bianco Mar 9 '15
Samme her. Bemærkede det i sidste uge, men har ikke fået talt m Tesla om det endnu.
Kiefer
Kiefer Mar 9 '15

Jeg lagde mærke til fuldstændig det samme i går da jeg vaskede bilen, ville netop have startet en tråd om det samme, men det er så ikke længere nødvendigt.

Jeg kommer ikke lige i nærheden af Tesla de næste dage, så hvis nogen gør, må I da meget gerne komme med deres reaktion.

/Martin

Klaus_
Klaus_ Mar 9 '15

Bjørn bitchede (forståeligt) over det i en af hans utallige YouTube videoer hvor han kører rundt i Tesla'en, så det tror jeg de gør. 

Er det en krom liste, eller er det alu? Mon rusten kommer ned oppe fra, så det "rustvand" der har sat sig på listen, eller dannes rusten simpelthen på listen?

Citat fra Teammortensen

Nordmændene salter vist ikke deres veje... Burde man egentlig ikke kunne give dem en omgang klar-lak? 
 

 

Forummets indlæg er redigeret af Klaus_ Mar 9 '15
Teammortensen
Teammortensen Mar 9 '15

Jeg kunne ikke få det væk med min vaskesvamp selvom jeg skrubbede hvad jeg kunne, så det er desværre ikke bare flyv-rust/overflade-rust...

MDamm
MDamm Mar 10 '15
Min har også den plet. Det er ovenikøbet en garagebil, der sjældent står ude.
Gustavsfar1
Gustavsfar1 Mar 10 '15

Der er en 21 siders lang tråd om blandt andet om dette på et norske forum så det er åbenbart et udpræget problem også i Norge hvor det lader til at de også salter i stor stil.

http://elbilforum.no/forum/index.php/topic,12451.270.html

 

 

Forummets indlæg er redigeret af Gustavsfar1 Mar 10 '15
FrederikC
FrederikC Mar 10 '15

Jeg har her til morgen spurgt Tesla omkring problemet.

Der er tale om rust vand som kommer fra et beslag som holder "sprederen".

Selve "sprederen" er af plast og kan ikke ruste,

Kiefer
Kiefer Mar 10 '15

FrederikC: Men sagde Tesla noget om de ville gøre noget ved problemet?

/Martin

Klaus_
Klaus_ Mar 10 '15

Dvs. at man bør køre ned til sin undervognsbehandlingsspecialist inden næste vinter og få smurt noget snask på de dele der rent faktisk kan ruste, for det er da ret ufedt at der kommer rustvand på en kromliste på en bil der er et par måneder gammel. Problemet bliver næppe mindre med årene.

FrederikC
FrederikC Mar 10 '15

De har ikke et permanent fix, men du kan fjerne "rusten" med sæbevand eller tjære/rustfjerner.

MDamm
MDamm Mar 10 '15
Kiggede lige om man kunne komme ind til beslaget og fedte det grundigt ind, men det kræver vist at man fjerner hele kofangeren, og det er mange skruer der skal ud, så det bliver ikke idag.
De skruer der holder chromlisten under bilen er heller ikke rustfri, så min først tanke var at det bare var skruen der saftede rustvand ud på listen. Lad os se om det ikke bliver en standard øvelse ved service.
Sider: 1 2 3 »