Loading...
dk

Efter opdateringen kan du selv bestemme hvilken model du skal køre i | Tesla Forum

ODE90D
ODE90D Apr 17 '16
Blev opmærksom på at den nyeste opdatering giver mulighed for at vælge bilens performance. Det er selvfølgelig begrænset til hvad der er logisk muligt (man kan i sagens natur ikke vælge en P90DL hvis man har en 70RWD), men ellers er der frit valg. 


Hold fingeren nede på Teslalogoet i midten af skærmen foroven og indtast koden "performance" hvorefter man får mulighed for at vælge model. 


Det ville være fedt hvis nogen vil prøve 'max' settingen af og poste nogle tal fra "linkmytesla" eller lignende så vi kan blive kloge på om det for alvor giver noget. Umiddelbart oplevede jeg at den blev hurtigere i optrækket, men havde ikke mulighed for at måle det.

Forummets indlæg er redigeret af ODE90D Apr 17 '16
FrederikC
FrederikC Apr 17 '16
Det er testet af flere og det har ingen effekt. Beklager. 
fmm1000
fmm1000 Apr 17 '16
Frederik er du sikker på det heller ikke virker på de nye Pmodeller.
Lau
Lau Apr 17 '16

Det ser ikke ud til at man kan få mere ud af det:


http://electrek.co/2016/04/13/tesla-vehicles-performance-settings/

http:///...egg-toggle-versions/

Twinauto
Twinauto Apr 17 '16
Hold nu op, der er sltså ikke et free ride for os 70 og 85 ejere, har læst mig til, at det formentlig er en funktion for forhandlere, hvor bilen som udgsngspunk er feks 90L, så kan de downgrade den til feks en 70 så kunder kan mærke forskellen, i stedet for at de har 4 deno biler - ganske smart!
FrederikC
FrederikC Apr 17 '16
Twinauto, enig og det har de så testet hos Teslarati og det ændre intet ved at sætte den ned.
PEB
PEB Apr 17 '16
Max indstillingen er den maksimale effekt den aktuelle bil har, altså tilbage til udgangspunktet når man har prøvet en lavere effekt.