Loading...
dk

Audio settings ryger hver dag...... | Tesla Forum

gw
gw Jan 8 '17
Hej folkens

Har søgt lidt på Google uden held. Jeg oplever pt på nyeste firmware at mine indstillinger for audio ryger med mellemrum. Tror typisk det sker hver dag faktisk. Oplever andre også dette? Har i Evt et fix?

Mvh
GW
SuneH
SuneH Jan 8 '17
Har samme problem. Bliver nok fixet i en update snart, håber jeg.
gw
gw Jan 8 '17
Ok. Tak for svar Sune 
DeaconWP
DeaconWP Jan 8 '17

Jeg synes jeg har haft held med at gemme min bruger profil, med små ændringer i sædet.

Og at den så har gemt mine indstillinger i audio settings også.

gw
gw Jan 8 '17
Har jeg prøvet uden held på min. 
torvalstrom
torvalstrom Jan 8 '17
Jeps, min begyndte også at drille efter den nyeste opdatering. Med undtagelse af natten til i dag. Der huskede den dem. Underligt.
gw
gw Jan 9 '17
Det er ofte der slipper nogle småirriterende fejl igennem hos Tesla som jeg tænker der burde være fundet under test. Men tak for svar alle tre, jeg væbner mig med tålmodighed hen mod næste opdatering. Bliver spændende at se den nye mobilapp der :)
jensk2
jensk2 Jan 9 '17

Jeg justerede equalizer juleaftensdag efter opdateringen, denne setting blev husket fint over julen. I sidste uge finjusterede jeg lidt frem og tilbage, blev hver gang husket. I dag kørte jeg i parkeringskælder, hvor både FDM og DAB ikke kunne modtages. Da jeg kom ud igen, stod alle equalizer kontroller på +3,0. Kun øvre diskant stod på +3,0 før reset.

griffel
griffel Jan 9 '17
Mit har også holdt rigtig længe, men sidste dag stod de også pludselig på +3. Indtillede igen, og ligenu er der ro - lad os se hvor længe...

Oplever ingen af jer forresten, at der pludselig skiftes kanal når i hører TuneIn? Helt af sig selv skifter den nogen gange til den næste på min favoritliste. Det har den aldrig gjort før V8. Meget irriterende...!

/Jakob :-)
MOS
MOS Jan 10 '17

Min spiller nogle gange noget dårlig musik, når den står på P3... ;-> Er der nogle, der oplever noget tilsvarende?

TorbenS
TorbenS Jan 10 '17

Ja, men det er jo ikke Tesla's skyld :) 

Kiefer
Kiefer Jan 10 '17

MOS: Jeg oplever tit socialistisk pladderskratten når den står på 24x7, så hellere det halvdårlige musik på P3 :-)

Og så oplever jeg bare generel dårlig DAB dækning, det ved jeg ikke om er dårlig antenne i bilen, eller dårlig dækning i DK?

MOS
MOS Jan 10 '17

@Kiefer

Så er det da godt, vi har Spotify :-)

Jeg har ellers ikke problemer med dårlig DAB dækning. Eneste irritationsmoment er dog, at de ikke udsender automatiske trafikmeldninger på DAB og den kan ikke selv finde ud af at slå over på FM, når der kommer trafikmeldinger. Det kunne min gamle bil godt - også hvis man f.eks. hørte CD.

KimT
KimT Jan 10 '17

Mht DAB kører P3 hos mig perfekt - uden afbrydelse, men P4 kører ad h. til.

Mht TA så har jeg altså flere gange oplevet at de er blevet sendt på P4 over DAB

MOS
MOS Jan 10 '17
Citat fra KimT

Mht TA så har jeg altså flere gange oplevet at de er blevet sendt på P4 over DAB

Det skal nok passe. Men det hjælper jo ikke, hvis man hører alt andet end P4. Den slår ikke automatisk over og jeg sidder altså ikke og gætter mig frem til, hvornår der evt. kommer en trafikmelding på P4 og så manuelt skifter kanal... Selv hvis man gjorde, ville man så også få irrelevante trafikmeldinger fra fjerne afkroge af landet.

Forummets indlæg er redigeret af MOS Jan 10 '17
Kiefer
Kiefer Jan 10 '17

MOS Både og, du kan jo vælge hvilken region P4 man hører på. Så hvis du kører rundt i København er det nok en fin idé ikke at vælge Nordjylland som P4 kanal ;-)

Altså med mindre man gerne vil høre sit hjemlands vemodige sange...

/Martin

MOS
MOS Jan 10 '17

@Kiefer

Jaja, men det kunne nu være smart, hvis den selv kunne skifte til den rigtige kanal og sende de regionale trafikmeldinger helt automatisk, uanset hvilken kilde man ellers lytter til.

torvalstrom
torvalstrom Jan 10 '17
Min er begyndt at huske sine indstillinger igen. Mystisk... 
jensk2
jensk2 Jan 10 '17

Øh, er det bare mig eller er diverse kritik af P3, P4 eller Spotify meget off topic? Selv syntes jeg det er interessant at få bekræftet, at andre har fået justeret alle equalizer kanaler til +3.0, men jeg er måske lidt uinteresseret i 47 urelaterede indlæg om Spotify eller P3 eller DAB meninger? 

Forummets indlæg er redigeret af jensk2 Jan 10 '17
PeterE
PeterE Jan 10 '17

Min EQ settings blev også nulstillet, resten er uændret. 

 

OG TP kommer ikke på DAB, som det er nu bliver TP kun sendt ud på FM-båndet. Desværre. Hvis man oplever eller tror at der kommer trafikmeldinger ud på DAB, så er det 100% sikkert som Martin skriver, at man er på den kanal der har trafikmeldingerne, og ligenu er det P4.

Sider: 1 2 »