Loading...
dk

Ingen remote adgang idag? | Tesla Forum

jensk2
jensk2 Mar 7 '17

KL 19 ville jeg tænde varmen fra Smartphone, men kunne ikke få forbindelse. Fruen kørte en nødvendig tur, hvorefter jeg kl 20:30 har genstartet bilen og verificeret at Mobile Access er slået til. Men mine apps melder: enten 'Mobile access not turned on' eller 'Incorrect password'. Er andre ramt af tilsvarende problem?

mvh

jens

DavidS90D
DavidS90D Mar 7 '17
Ja, oplever det samme her. Ingen forbindelse. Har prøvet reset.
TSLA
TSLA Mar 7 '17
Ja, har samme problem og også kontrolleret at Mobile Access er slået til, da jeg har hentet den fra service i formiddags. Så ligner et generelt problem. Kan dog se at Linkmytesla har registreret opladning slut ved 18 tiden.
jensk2
jensk2 Mar 7 '17

Okay, tak for svar!

HRH
HRH Mar 7 '17
Samme problem her.
Mit startede ved 18 tiden.
Stadig ingen forbindelse.
lasen
lasen Mar 7 '17

Samme her

tintin
tintin Mar 7 '17

Også her

HJJ
HJJ Mar 7 '17
Stoppede 17:54
webercarbmann
webercarbmann Mar 7 '17

Også her. 

MOS
MOS Mar 8 '17

Har ikke haft forbindelse siden i går. Stadig ingen hul igennem...

Silden
Silden Mar 8 '17

Ikke hul igennem endnu....

Kp3006
Kp3006 Mar 8 '17
Ditto her 
SimonHN
SimonHN Mar 8 '17
Virker igen.
jensk2
jensk2 Mar 8 '17

Ja, VisibleTesla begyndte at modtage data kl 09:43:-)

TJespersen
TJespersen Mar 10 '17

Hmmm - jeg har stadig ikke forbindelse.

Er på ferie i Thailand og kunne pludselig ikke checke batteri-level ... Men det var trods alt rart at se at jeg ikke var den eneste.   ;-)