Loading...
dk

Parkeringsbremse fejler | Tesla Forum

JeppeB_HinnerupAuto
JeppeB_HinnerupAuto Jan 26 '18

Det er en generel fejl, vi har lavet det på alle årgange. Jeg er ikke så tit på forum men i kan skrive i Tesla Owners Club på Facebook, eller selvfølgelig direkte, så svarer jeg gerne på spørgsmål

MicTheCat
MicTheCat Jan 29 '18
S85 fra August 2014 53.000 km. Ingen problemer med parkeringsbremse. Men potentielt fatal problem med bremseevne når det regner eller våd vejbane. Jeg er selv opmærksom men er ind imellem blevet overrasket dog med lykkelig udgang. Frygter fruen eller datteren forårsager en ulykke hvis det en dag regner og er omkring eller under nul grader da regenerering så ikke fungere. De tænker ikke på at bremse et par gange efter afgang eller efter 20 minutters motorvejskørsel. Har tænkt mig at høre Tesla om der er en løsning på dette problem.
JeppeB_HinnerupAuto
JeppeB_HinnerupAuto Jan 29 '18

Det er en god ide at sætte regen i low fra start efterår og frem til foråret, det afhjælper de værste problemer men løser dem selvfølgelig ikke helt

 

PeterE
PeterE Jan 30 '18
Citat fra JeppeB_HinnerupAuto

Det er en god ide at sætte regen i low fra start efterår og frem til foråret, det afhjælper de værste problemer men løser dem selvfølgelig ikke helt

 

Nej, undskyld Jeppe - og med al respekt på hvor dygtige I er på Tesla'er, så er det da en rigtig dårlig ide. Regen sender energi tilbage i batterierne, og hvis man slå det delvis fra hvad er så pointen med regen? Hvad man vil motionere sine bremser, så er det nemt nok at træde på bremsepedalen ind i mellem - fx efter vask. Eller? 

JeppeB_HinnerupAuto
JeppeB_HinnerupAuto Jan 30 '18

Nej PeterE, det er ikke nok, det er den jævnlige brug af bremserne der gør forskellen. Det er blot et venligt råd fra nogen der har hænderne i "bolledejen". De biler vi får ind der kører med regen i low har langt bedre bremser.

ElPeter
ElPeter Jan 31 '18
Om vinteren sætter jeg min i regen low et par dage ad gangen ca. månedligt (oftere når det er rigtig vintervejr) når jeg synes bremserne føles lidt ‘fedtede’ og jeg har ikke haft nogen problemer hidtil (7-9-13)
SuneH
SuneH Jan 31 '18

Jeg forstår ikke hvordan det at motionere bremserne under kørsel, evt. via low regen, kan have nogen effekt på parkeringsbremsen. Er det ikke to forskellige systemer?

Svarer det ikke lidt til "Jeg bruger sprinkleren tit, derfor har jeg ingen problemer med 12V batteriet"?

JeppeB_HinnerupAuto
JeppeB_HinnerupAuto Jan 31 '18

SuneH Low Gen har kun indflydelse på de almindelige driftsbremser (skiver og klodser) det hjælper ikke på at P bremse klodser sætter sig fast, eller på fejlene indvendigt i P bremse kalibrene. Det holder bare de almindelige bremser i bedre form. For at sikre funktion og holdbarhed på P bremseklodser, er det nødvendigt at rense og smøre. Fejlen på kalibrene har intet med de førnævnte ting at gøre og vil opstå uanset, her hjælper kun renovering eller udskiftning af kaliber.

Bossen
Bossen Jan 31 '18

70er, 91000 km, Nov. 2015. Har nu også fået P-bremse problemer, har reelt ikke sluppet to gange, måtte køre frem og tilbage et par gange for at den slap, har også to gange hvor display siger P brage fault, men reelt var bremsen ikke terukket, så går udfra at at det var fordi aftasteren stadig var påvirket men bremsen reelt var løsnet fra skiven.Leif

P85DK
P85DK Jan 31 '18

Det er jo egentlig lidt selvmodsigende. Tidligere sagde man at hvis man ikke benyttede håndbremsen jævnligt, så skulle helst undgå at bruge den, da de ellers ville sætte sig fast. I en Tesla er p-bremsen den bremse som bruges mest, da den aktiveres hver gang man stiller bilen, så den bliver jo motioneret pænt.

Gronhund
Gronhund May 4 '18

Så var det min tur til at få p-bremse fejl:

http://www.teslaforum.dk/forum/topic/4871?page=6#post-82073

Jeg installerede seneste firmware om natten (2018.14.2), og om morgenen var p-bremse fejlen der. Der er dog ikke noget der tyder på, at der er et sammenhæng. Men de skal i hvertfald skiftes i næste uge.

Det betyder så også, at Summon ikke virker. Den kører et par cm, og så stopper den og blinker og dytter. Lidt træls, når man skal bruge Summon for at få den hen til ladestikket, og man typisk gør det om natten ;-)

Dagen efter fik jeg så den formøse 12v fejl. Så jeg har et fint udråbstegn på min skærm hele tiden :-)

Kunne de ikke bare indrømme, at den dato for hvornår der er fejl på det p-bremse gear er forkert, så vi alle kan få byttet dem ud, inden garantien udløber (jeg er heldigvis inden for garantien lidt endnu).

Gronhund
Gronhund May 14 '18

Så fik jeg skiftet mine p-bremser (Aarhus). Jeg spurgte lidt ind til, om de ikke havde skiftet så mange p-bremser, at man måtte sige, at man også burde tilbagekalde vores p-bremser, men den officielle udmelding er stadig, at problemet først er kommet på biler efter december 2015 (kan ikke huske den nøjagtige dato). Men de kunne dog sige, at de havde skiftet så mange, at de ikke kunne udelukke at vi havde problemer (på trods af den officielle udmelding), og de havde da også skiftet nogle p-bremser uden beregning, selv om garantien var udløbet!

EivindTriel
EivindTriel Nov 14 '18

Bum bummelum, så fik konen "Parking Brake Did Not Release" da hun skulle hjem fra arbejde i dag. Hun sagde at den også hang lidt i bremsen da hun skulle starte, men det forsvandt ved at kører lidt frem og tilbage.

Bil: S85D udleveret fra Tesla i Aarhus i midten af december 2015, 155K km på triptælleren.

Jeg kikkede på bilen da hun kom hjem. Gentagende gange med Drive / Park og Tow-mode / Tow-mode off gav ikke rigtig resultat. Den kom stadig med fejl. Ved at lytte på baghjulene mente jeg at højre side ikke længere sagde den rigtige lyd. Bilen op på dunkraften og ganske rigtig, højre baghjul kunne dreje rundt selv om bilen stod i Park.

Baghjulen blev taget af og el-motor til håndbremsen blev set efter. El-stik så ud til at være intakt.
Motoren blev efterfølgende demonteret. Dette gøres ved at løsne 3 stk. Tx25 skruer. her hjalp et spejl og en lille skruetrækker til at oprense skruehullet.
Selve den 5-vinget skrue der sidder på caliberen kørte fint rundt.
Der var en hel del slør i planetgearene, især ved det midterste lille tandhjul. Der så dog ikke ud til at mangle tænder eller at der var revner i de hjul jeg kunne se. Det undrede mig, at der ikke var mere smørrelse mellem tandhjulene. Jeg havde forventet at se blot en anelse tynd olie på kontaktfladerne.

Med motoren demonteret blev bilen sat i Tow-mode / Tow-mode off. Ankerpladen yderst drejede lystig rundt, dog hele tiden med uret, uanset om håndbremsen blev aktiveret eller deaktiveret.

El-motoren blev monteret igen, og Tadaaaa fejlen på håndbremsen var væk. Om dette er et permanent fix eller om fejlen komme igen inden for nærmeste fremtid ved jeg ikke. Er der ivrig nogen, som ved hvordan el-stikket afskilles? Jeg fik fjernet den røde sikring, med efterfølgende var de ikke rigtig noget som ville give sig, selv om jeg trykkede på den sorte sikring.

 

-Eivind

 

Forummets indlæg er redigeret af EivindTriel Nov 14 '18
MOS
MOS Nov 15 '18

@EivindTriel

Du skriver, at du har kigget, lyttet, drejet på hjulet, taget hjulet af, demonteret elmotor til håndbremsen, kigget på nogle ting og undret dig, og endelig samlet det hele igen. Men hvad har du egentlig lavet, som skulle have fået det til at virke igen?

Er det lidt ligesom, når Windows ikke rigtig virker, så slukker man bare computeren og genstarter, så kan det være, det på mystisk vis virker igen?

EivindTriel
EivindTriel Nov 15 '18

 

 

@MOS
Du har helt ret, der var langt mere fejlfinding end reparation over problemet. "Tesla ME": Stop bilen, alle ud og luk og lås, så er den klar igen ;-)

Jeg tror at problemet skyldes planetgearet. Som sagt kunne det mindste tandhjul I midten give sig en del til alle sider og der var intet smørelse på kontaktfladerne. Det kunne være at tandhjulene var kommet til at "ride på hinanden" eller at aftastning for bremseklodser inde/ude ikke skete korrekt. Jeg ved ikke om dette måles via moment eller antal omdrejninger eller ?. Alt andet lige, så fik planetgearet mulighed for at køre en del omgange uden belastning.

Når jeg valgte at skille bremsen af skyldes det to ting. Dels ville jeg se om et af tandhjulene var ødelagt - det lader til at Tesla har problemer med tandhjulene på nogle af bilerne og dels ønskede jeg ikke at håndbremsen ved en fejl låste hjulet, så jeg ikke kunne komme på værksted.

Der har ikke været problemer I dag, bilen har aktiveret og deaktiveret håndbremsen som normalt.

-Eivind

Forummets indlæg er redigeret af EivindTriel Nov 15 '18
JCBX
JCBX Nov 16 '18
P-bremsen virker frem og tilbage indtil den møder modstand

Når strømmen bliver 23A slukker den

Dvs. den kører til enden (helt fri) og strømmen stiger til 23A ... boksen i højre bagerste hjulkasse afbryder så strømmen

Ligeledes ved anlæggelse af bremsen .... 23A ved påløb, så afbryder den igen strømmen og bremsen er anlagt

Sider: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10